Eski Fenerbahçeli Emenike, Yeni Kulübünde Saç Baş Yolduruyor - Son Dakika
Spor

Eski Fenerbahçeli Emenike, Yeni Kulübünde Saç Baş Yolduruyor

Eski Fenerbahçeli Emenike, altı aylık kiralık gittiği Las Palmas'ta fazla kiloları nedeniyle ilk iki maçı kaçırmasının ardından şimdi de sakatlandı.

16.02.2018 12:35  Güncelleme: 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike bir türlü dikiş tutturamıyor. Olympiakos'un bonservisini alarak kadrosuna kattığı Nijeryalı forvet, Yunan ekibinde beklentilerin uzağında kalmasının ardından Las Palmas'a gönderildi.

"KİLOLARINDAN KURTUL"

La Liga ekibine sezon sonuna kadar kiralanan 30 yaşındaki oyuncu, transferinin üzerinden geçen süreye karşın henüz sahaya çıkamadı. Malaga ve Bilbao maçlarında fizik olarak iyi durumda oynatılmayan Emenike'den fazla kilolarını vermesi istendi.

DÖNÜŞ TARİHİ BELİRSİZ

Sevilla ile yarın oynanacak karşılaşmada forma giyerek siftah yapması beklenen Emmanuel Emenike, bu kez de sakatlandı. Dizinden bir sakatlık geçiren futbolcunun bu yüzden Sevilla maçında da oynayamayacağı ortaya çıktı, sahalara ne zaman döneceğinin ise belirsiz olduğu belirtildi.

HOCANIN BÜTÜN KEYFİ KAÇTI

Bu gelişmeler üzerine kulüpte büyük bir hayal kırıklığı yaşandığı bildirildi. Düşme hattındaki takımı kurtarması için büyük ümitlerle transfer edilen Emenike'nin daha sahaya bile çıkamamış olmasının, Las Palmas teknik direktörü Paco Jemez'in keyfini kaçırttığı, saç baş yoldurttuğu ifade edildi.

SALONDA TEK BAŞINA ÇALIŞIYOR

Sevilla maçı öncesi yapılan son idmana da sakatlığı nedeniyle katılmadı… Kulübe transferi gerçekleştikten sonra takımla idmana bile doğru dürüst çıkamayan Emenike'nin, genelde salonda tek başına çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

4 KİLO VERDİ AMA YETMİYOR

Las Palmas'a ilk transfer olduğunda kendisinden fazla kilolarını vermesi ve 5 kilo zayıflaması istenen Emmanuel Emenike aslında bu yönde önemli gelişmelere imza atmıştı. Şu ana kadar 4 kilo verdiği öğrenilen deneyimli forvetin, tam sahalara dönecekken sakatlık yaşaması şanssızlık olarak değerlendirildi.

Eski Fenerbahçeli Emenike, Yeni Kulübünde Saç Baş Yolduruyor
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Eski Fenerbahçeli Emenike, Yeni Kulübünde Saç Baş Yolduruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Uzarsif: Adam olmazsın hocam 2 0 Yanıtla

Advertisement