Emenike, Shakhtar Donetsk'le Temasta - Son Dakika
Spor

Emenike, Shakhtar Donetsk'le Temasta

Fenerbahçe’nin kadro dışı bıraktığı Emmanuel Emenike için Olympikos’un ardından Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk ekibi de devrede.

30.06.2017 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Emmanuel Emenike için Olympikos'un ardından Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk ekibi de devrede. Nijeryalı oyuncu için temasları sağlayan isim ise Gregory van der Wiel.

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı ve Topuk Yaylası'ndaki kampa götürmeyeceği Emmanuel Emenike için Yunanistan'ın Olympiakos takımı devreye girmiş ve oyuncu hakkında bilgi toplamaya başlamıştı. Ancak futbolcunun disiplinsiz hareketleri ve yaşantısı nedeniyle Olympiakos bu transferden vazgeçmişti. Ancak son dakika gelişmesi olarak Yunan kulübü tekrar Emenike'yle ilgilenmeye başladı. Yunanistan cephesinde bu gelişmeler yaşanırken Nijeryalı oyuncunun Shakhtar Donetsk'le de temas halinde olduğu öğrenildi. Ukrayna kulübü, Emeneke için bonservis bedeli ödemek istemezken, bu futbolcunun yönetimle görüşerek izin isteyeceği öğrenildi. Öte yandan Emenike'nin bu transferi için temaslarını sağlayan isim ise Gregory van der Wiel. Hollandalı futbolcu geçen sezon devre arasında Emenike'yle birlikte kadro dışı kalmıştı. Geçen sezon iki isim Dereağzı'nda birlikte çalışmıştı. İki futbolcu bu sezon da yine birlikte Dereağzı'nda beraber çalışmalara başladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Emenike, Shakhtar Donetsk'le Temasta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.


Advertisement