Emet Belediyesi'nden yol çalışmalarına destek - Son Dakika
Yaşam

Emet Belediyesi'nden yol çalışmalarına destek

Emet Belediyesi\'nden yol çalışmalarına destek

Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Günlüce köyü mevkiinde 2 kez çöken yolun yapım çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

18.11.2019 09:45  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Günlüce köyü mevkiinde 2 kez çöken yolun yapım çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, yaptığı açıklmada, "Emet- Tavşanlı yolunda ve daha önce çöken yolda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 1 ay içinde yolun 17 ile 26'ncı kilometreleri arası çöken yol ve çökren köprüsü arası bağlanıp trafiğe açılacak. Bizde Belediye İtfaiyesi ile karınca kararınca köprünün BSK asfalt ile kaplanması öncesi, köprüyü tazyikli su ile yıkama işine yardımcı olduk. Amacımız bir an önce bu yolun ulaşıma tamamen açılması ve bölge halkımızın ulaşım açısından rahatlaması" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Emet Belediyesi'nden yol çalışmalarına destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sağanak yağış nedeniyle Yenibosna metro istasyonu su altında
    18:50 İstanbul'da sağanak yağış nedeniyle Yenibosna metro istasyonu su altında

    M9 Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın Bahçelievler Yenibosna istasyonunda, etkisini artıran sağanak yağış sonucu tavandan sular akmaya başladı. İstasyonun içinde su birikintisi oluşurken, görevliler suyu tahliye etti. Yolcular kaygan zeminde yürümekte güçlük çekerken, su tahliye çalışmaları devam ediyor.

  • Isparta'da minibüs kazası: 1 ölü, 8 yaralı
    18:49 Isparta'da minibüs kazası: 1 ölü, 8 yaralı

    Isparta'nın Eğirdir ilçesinde meydana gelen minibüs kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Minibüsün bahçeye devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, sürücü ve yolcular yaralandı. Yaralılar hastanelere sevk edilirken, maalesef bir kişi kurtarılamadı.

  • Erzin ilçesinde tırla çarpışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
    18:44 Erzin ilçesinde tırla çarpışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

    Hatay'ın Erzin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, tırla çarpışan otomobilin sürücüsü Ali A. hayatını kaybetti. Kaza sonrası olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, sıkıştığı otomobilden çıkarılan Ali A'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Ali A'nın cenazesi morga kaldırıldı.

  • Konya Ereğli'de Fırtına Etkili Oldu: Ağaçlar Devrildi, Çatılar Uçtu
    18:21 Konya Ereğli'de Fırtına Etkili Oldu: Ağaçlar Devrildi, Çatılar Uçtu

    Konya'nın Ereğli ilçesinde etkili olan fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu. Cadde kenarındaki bir ağaç ise park halinde cipin üzerine devrildi. Fırtına nedeniyle kazalar da meydana geldi.

  • Samsun Havza'da Orman Yangını: 2 Dekarlık Alan Zarar Gördü
    18:20 Samsun Havza'da Orman Yangını: 2 Dekarlık Alan Zarar Gördü

    Samsun'un Havza ilçesinde meydana gelen orman yangınında 2 dekarlık alan zarar gördü. Yangın, hızla yayılarak kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement