Emet'e 4-6 Yaş Kur'an Kursu - Son Dakika
Yerel

Emet'e 4-6 Yaş Kur'an Kursu

Emet'e 4-6 yaş Kur'an KursuKÜTAHYA - Kütahya'nın Emet ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi ve program sonrası 72 öğrencinin eğitim göreceği 4-6 yaş Kur'an Kursu açılışı yapıldı.

01.10.2018 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emet'e 4-6 yaş Kur'an Kursu

KÜTAHYA - Kütahya'nın Emet ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi ve program sonrası 72 öğrencinin eğitim göreceği 4-6 yaş Kur'an Kursu açılışı yapıldı.

Emet Termal Otel'de düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinliğine Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Belediye Başkanı Mustafa Koca, Emet Müftü Vekili Bilal Aydoğdu, ilçede görev yapan imamlar ve vatandaşlar katıldı. Programda, Emet Müftü Vekili Bilal Ayoğdu, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, İlçe Kaymakamı Hasan Çiçek toplumda din görevlilerinin önemini belirten konuşmalar yaptılar.

Program sonunda emekliye ayrılan İmamlara protokol tarafından hediye takdim edildi.

Daha sonra ilçede yeni yapılan Emet Müftülüğü Hafız Hasan Öztürk, 4-6 yaş Kur'an Kursu açılışı yapıldı.

Emet İlçe Müftü Vekili Bilal Aydoğdu, "4-6 yaş Kur'an Kursu hyırsever vatandaşlarımız tarafından ilçemize kazandırılmıştır. Şuan 4 sınıf mevcuttur. 3 sınıfımızda toplam 39 öğrenci mevcuttur. 4. sınıfımız öğrencilerimizin yaşlarını doldurmasıyla ikinci dönem açılacaktır. Kurs binaızın öğrenci kapasitesi 72 kişidir. İnşallah ikinci dönem tam kapasite olarak eğitim vereceğiz" dedi.

4-6 yaş Kur'an Kursunun yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, "Ömrünü din hizmetine adamış olan Hafız Hasan Öztürk'ü rahmetle anıyoruz. Kütahya genelinde 63 tane kursumuz var. Bu sayıyı arttırmamız lazım. Bu konuda Belediyelerin desteklerini bekliyoruz. Yavrularımızı özellikle buralara göndererek, buralarda eğitim almaları konularında teşvik edelim " diye konuştu.

Daha sonra protokol tarafından 4-6 yaş Kur'an Kursu binası gezildi ve öğrencilerle sohbet edildi. Pogram sonunda katılımcılara lokma dağıtıldı.

Emet\'e 4-6 Yaş Kur\'an Kursu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emet'e 4-6 Yaş Kur'an Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement