Emet'in Geleceği Tartışıldı - Son Dakika
Ekonomi

Emet'in Geleceği Tartışıldı

Emet\'in Geleceği Tartışıldı

Kütahya’nın Emet ilçesinde tüm kurum ve daire amirleri, STK başkanlarının katıldığı geniş kapsamlı bir toplantı düzenlendi.

25.10.2018 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Emet ilçesinde tüm kurum ve daire amirleri, STK başkanlarının katıldığı geniş kapsamlı bir toplantı düzenlendi.

Kaymakam Çiçek başkanlığında düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Mustafa Koca, kurum amirleri, STK başkanları ve daire müdürleri katıldı.

Toplantıda, ilçede yapılan ve yapılması palanlanan kamu yatırımları ile ilgili sunum yapıldı ve tüm katılımcılar bilgilendirildi. Hedef yatırımlarla ilgili ayrıca sunum yapıldı.

Emet ilçesine bağlı Aydıncık köyünde yapılacak olan Biokütle enerji tesisinin 2019 Nisan ayında temelinin atılacağını belirten Kaymakam Çiçek, "Türkiye de çok az sayıda yapılacak olan Tematik lise yapımı için, Esentepe mahallesinde yerimiz hazır. Buradan mezun olan öğrencilerimiz madencilik sektöründe çok rahat iş bulabileceklerdir. Ayrıca 2019 yılında gençlik merkezi devlet hastanemizin yanındaki alana yapılacaktır. Günlüce, Gürpınar, Ömerfakı ve Uzunçam köyü göletlerinin yapımı için projeler hazır. Yapımlarına en kısa zamanda başlanacak. İlçe merkezinde içme ve kullanma suyu şebeke değişikliği için iller bankası ile anlaşmalar yapıldı. Yine merkezde atık su ve yağmur suları şebekesi isale hattı da yeni yılda yapılacak çalışmalarımızdandır" diye konuştu.(YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Emet'in Geleceği Tartışıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement