Emin Gülmez Ortaokulunda Kermes Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Emin Gülmez Ortaokulunda Kermes Coşkusu

Emin Gülmez Ortaokulunda Kermes Coşkusu

Burdur'un Bucak İlçesindeki Emin Gülmez Ortaokulu 23 Nisan etkinlikleri kapsamında 1'inci Bahar Şenliği ve Gıda Kermesi düzenledi.

16.04.2013 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'un Bucak İlçesindeki Emin Gülmez Ortaokulu 23 Nisan etkinlikleri kapsamında 1'inci Bahar Şenliği ve Gıda Kermesi düzenledi.

Okul bahçesinde yapılan Bahar Şenliği ve Gıda Kermesine Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Özgürer Türkmenel, İlçe Emniyet Müdürü Rahmi Öztürk, Bucak Jandarma Komutanı Üsteğmen Salih Soydemir, İl Genel Mecilisi Üyesi Sabri Uçar ilçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Dinç, Gıda Tarım Hayvancılık Müdürü Ahmet Gönenç, Bucak Sağlık Müdürü Dr. Yasemin Erk, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu,

öğrenci velileri ve davetliler katıldı.

Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu ve beraberindekiler Emin Gülmez Ortaokulunda düzenlenen Bahar Şenliği ve Gıda Kermesinde okul bahçesinde açılan resim sergisi ve öğrencilerin derslerde yaptığı el işi ve deney aletleri sergisini gezdi ve resim yapan öğrenciler ile sohbet etti.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Emin Gülmez Meslek Yüksek Okulu yeni binasına taşındıktan sonra, Emin Gülmez Ortaokuluna dönüştürülen binanın eksiklerini tamamlamak için kermes düzenleyen okul yönetimi ve okul aile birliği yanı sıra onlarca öğrenci anneleri okulları için hamur açıp gözleme, tatlı çeşitleri ve sarmalar yaparak ikrama sundular.

Hamur yapıp gözleme çeşitleri yapan anneler okullarına para kazandırabilmek için büyük gayret harcadılar.

Emin Gülmez Ortaokulu Müdürü Ali Durmaz, bu yıl ilk kez düzenlenen Bahar Şenliği ve Gıda Kermesi'nin çok başarılı geçtiğini belirterek "23 Nisan etkinlikleri kapsamında 1'inci Bahar Şenliği ve Gıda Kermesi beklentimizin üzerinde gerçekleşti. Katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarım, okul aile birliği ve öğrenci velilerine teşekkür ederim" dedi.

16.04.2013 13: 10: 45

TSI

NNNN - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emin Gülmez Ortaokulunda Kermes Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement