Beşiktaşlı taraftarlar Göztepe maçında "Kadına uzanan eller kırılsın" tezahüratında bulundu - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı taraftarlar Göztepe maçında "Kadına uzanan eller kırılsın" tezahüratında bulundu

Beşiktaş-Göztepe maçında eski eşi tarafından katledilen Emine Bulut unutulmadı. Taraftarlar bir dakikalık sessizliğin ardından, "Kadına uzanan eller kırılsın" tezahüratında bulundu.

23.08.2019 20:38  Güncelleme: 20:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş ile Göztepe arasında oynanan maçta, eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut unutulmadı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in görüşmesi sonrası alınan karar gereği, karşılaşma 1 dakika geç başladı.

FUTBOLCULAR SİYAH PANKARTLA ÇIKTI

Beşiktaş ve Göztepeli oyuncular ile maçın hakem üçlüsü, alınan karardan dolayı sahaya siyah pankartla çıktı. Başlama düdüğü öncesi Bulut için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Beşiktaşlı taraftarlar Göztepe maçında

"KADINA UZANAN ELLER KIRILSIN"

Her iki takımın taraftarları Emine Bulut cinayetine tepki gösterdi. Vodafone Park'ta maçı izlemeye gelen her iki takımın taraftarları, "Kadına uzanan eller kırılsın" tezahüratı yaparken, Beşiktaş tribünlerinde Emine Bulut'un isminin yazılı olduğu "Anne lütfen ölme" pankartı yer aldı.

Beşiktaşlı taraftarlar Göztepe maçında "Kadına uzanan eller kırılsın" tezahüratında bulundu
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaşlı taraftarlar Göztepe maçında 'Kadına uzanan eller kırılsın' tezahüratında bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Asdfa: Her şey lafta yok twitterde 1 milyon twit atılmış. Bütün sanatçılar kınamış. Hepsi boş ne işe yarar sizin twitiniz,kınamanız. Taşın altına elinizi sokmadan. Sanatçılar yapılanı kınar, iki gün sonra gider dizide entrikanın içinde yosma rolü alır. Bilmiyorum samimi değiller. 1 0 Yanıtla
  • Vay: Siz laik yaşayın 0 0 Yanıtla
  • Deniz : Laik düzeni siz istediniz 0 0 Yanıtla
  • Kemal ALTIN: İDAM GETİRİN İDAAAMMMMMMMMM 0 0 Yanıtla

Advertisement