Emine Erdoğan '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Karşılama Programı'na Katıldı - Son Dakika
Güncel

Emine Erdoğan '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Karşılama Programı'na Katıldı

Emine Erdoğan \'8 Mart Dünya Kadınlar Günü\'nü Karşılama Programı\'na Katıldı

AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı tarafından düzenlenen '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Karşılama Programı'na katılan Emine Erdoğan, tarihe adını yazdıran Türk kadınlarını anarak, "Onların hatırası önünde, çalışmaya gayret etmeye bir kez daha söz"...

07.03.2013 20:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı tarafından düzenlenen '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Karşılama Programı'na katılan Emine Erdoğan, tarihe adını yazdıran Türk kadınlarını anarak, "Onların hatırası önünde, çalışmaya gayret etmeye bir kez daha söz veriyoruz" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı tarafından düzenlenen '8 Mart Dünya Kadınlar Günü Karşılama Programı'na katıldı. Erdoğan, 'Teröre Hayır Çözüme Evet' konulu kısa filmin izlendiği programa kızı Sümeyye Erdoğan ile geldi. Törene katılan bir diğer isim ise şarkıcı Rojin oldu. Rojin ile Erdoğan bir süre sohbet ettikten sonra, Rojin Erdoğan'a kapalı zarf içerisinde bir kağıt verdi.

Türkiye'nin dört bir yanından insanlarla yapılan röportajın işlendiği kısa filmde teröre karşı tek yürek mesajı verildi. Film gösteriminin ardından programın açılış konuşmasını yapan Emine Erdoğan'ın gündeminde tarihe adını yazdıran Türk kadınları vardı. Kastamon'lu Şerife Hatun ve halk arasında Kara Fatma adı ile bilinen Fatma Seher Hatun'dan bahseden Erdoğan, onların kahramanlık öykülerini anlatarak, "Onların hatırası önünde, çalışmaya gayret etmeye bir kez daha söz veriyoruz" ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Merkez'de düzenlenen '8 Mart Dünya Kadınlar Günü Karşılama Programı'nda kahraman Türk kadınlarını konu edinen 'İntikam Taburu' isimli tiyatro gösterisi basına kapalı olarak programda yer aldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emine Erdoğan '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Karşılama Programı'na Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement