Emine Erdoğan, Topkapı Sarayı'ndaki açılış töreni hakkında paylaşımda bulundu - Son Dakika
Güncel

Emine Erdoğan, Topkapı Sarayı'ndaki açılış töreni hakkında paylaşımda bulundu

Emine Erdoğan, Topkapı Sarayı\'ndaki açılış töreni hakkında paylaşımda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Topkapı Sarayı'nda restorasyonu tamamlanan Mukaddes Emanetler Dairesi, Fatih Köşkü Seferli Koğuşu, Hazine Koğuşu ve Mecidiye Köşkü'nün açılışı dolayısıyla düzenlenen törene ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Paylaşımda açılışı yapılan birimlerdeki ziyaretlere ilişkin fotoğraflar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdikleri bir kare de yer aldı.

20.04.2023 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Topkapı Sarayı'nda restorasyonu tamamlanan Mukaddes Emanetler Dairesi, Fatih Köşkü, Seferli Koğuşu, Hazine Koğuşu ve Mecidiye Köşkü'nün açılışı dolayısıyla düzenlenen törene ilişkin paylaşımda bulundu.

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Açılış kurdelesini kestiğimiz Topkapı Sarayı Mukaddes Emanetler Dairesi'nin ve restorasyonu tamamlanan diğer bölümlerin hayırlı olmasını diliyorum. Peygamber Efendimizin ve pek çok peygamberimizin Kutsal Emanetleri, 500 yılı aşkındır Topkapı Sarayı'nda muhafaza ediliyor. Bu vesileyle arife günü, Hz. Peygamberimizin yadigarlarının bereketini, maneviyatını hissetme şerefine nail olduk. Ne kadar saadet duysak az. Devlet, medeniyet, sanat ve insanlık tasavvurumuzu anlatan şaheserlerin, aydınlığa inanan gönüllere ışık olmaya devam edeceğine inanıyorum."

Emine Erdoğan paylaşımında, açılışı yapılan birimlerdeki ziyaretlere ilişkin fotoğraflar ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdikleri bir kareye de yer verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Emine Erdoğan, Topkapı Sarayı'ndaki açılış töreni hakkında paylaşımda bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement