Babasını Kaybeden Oyuncu Emine Ün Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Babasını Kaybeden Oyuncu Emine Ün Kimdir?

Babasını Kaybeden Oyuncu Emine Ün Kimdir?

Ünlü Oyuncu Emine Ün babasını kaybettiği haberini takipçilerle paylaştı. Bu haber sonrası Ün hakkındakiler merak edilmeye başlandı. Peki, Emine Ün kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir?

13.02.2019 10:10  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babasını kaybeden Emine Ün, yaşadığı acıyı sevenleri ile paylaştı. Haberin duyulmasının ardından Emine Ün hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı. İşte, Emine Ün'e dair her şey...

EMİNE ÜN KİMDİR?

Emine Ün, esas soyadı "Bolverdi"dir. 24 Eylül 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Ün'ün babası Tır şoförüydü. 3 kız kardeşi olan Ün İstanbul Etiler Lisesinden mezunudur. Tahsil hayatına devam etmeyen güzel oyuncu, 1992 yılında 15 yaşındayken Neşe Erberk'in ajansında mankenlik yapmaya başladı. 1994 yılında Hey Girl dergisinin kapak kızı seçilmiş, 1997 yılına kadar çeşitli dergilerde fotomodellik yapmış, televizyon reklamlarında rol almış. Mehmet Ali Erbil'in sunduğu 'Piyangola' isimli programda hostes sunucu olarak görev aldı.

Babasını Kaybeden Oyuncu Emine Ün Kimdir?

SEVDALIYIM KLİBİ İLE ÜNE KAVUŞTU

Mahsun Kırmızıgül'ün "Sevdalıyım" isimli klibinde oynayarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelmiştir. O dönemde bir güzellik yarışmasına da katıldı ilk on'a kaldı ancak dereceye giremedi. İbrahim Erkal'ın başrol oynadığı "Canısı" dizisinde rol aldı. Akatlar Kültür Merkezi'nde amatör oyunculuk eğitimi aldı. Can Gürzap'tan, Levent Özdilek'ten, Ayla Algan'dan dersler aldı. 2000 yılında İbrahim Tatlıses'le 'İmparator' dizisinde oynadı. 2004 yılında Oyuncu Emre Kınay'la evlenince mesleğini bıraktı. 2012 yılında şarkıcılığa başladı. 7 Aralık 2014 tarihinde "Bu Tarz Benim" adlı yarışmaya Metin Arolat konuk jüri üyesi olarak katılırken Emine Ün de şarkıları ile geceye renk katacak. 2012'de iş adamı Tolga Karakaş ile evlendi.

Son Dakika Magazin Babasını Kaybeden Oyuncu Emine Ün Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement