EMİNÖNÜ'NDE EMNİYET KEMERİ TAKMAYAN TAKSİCİ RAHATSIZ EDİYOR - Son Dakika
Güncel

EMİNÖNÜ'NDE EMNİYET KEMERİ TAKMAYAN TAKSİCİ RAHATSIZ EDİYOR

FATİH'te polis ekipleri taksicilere denetim yaptı.

04.04.2022 15:40  Güncelleme: 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FATİH'te polis ekipleri taksicilere denetim yaptı. Emniyet kemeri takmadığı için ceza kesilen taksici, " Bütün gün emniyet kemeri takmak sıkıyor, rahatsız ediyor." dedi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı sivil trafik polisleri, Eminönü Kennedy Caddesi'nde taksicilere yönelik denetim yaptı. Denetimlerde sürücülerin belgeleri kontrol edilirken, kısa mesafe, yolcu seçme gibi konularda ihlal yapıp yapmadıkları kontrol edildi.

"EMNİYET KEMERİ TAKMAK SIKIYOR"

Denetim sırasında emniyet kemeri takmayan taksiciye 196 lira ceza kesildi. Taksici, "Emniyet kemerinden kaynaklı ceza yedim. Bütün gün emniyet kemeri takmak sıkıyor, rahatsız ediyor. Yapacak bir şey yok" diye konuştu.

Ehliyetini evde unuttuğunu söyleyen Hülya Yiğit isimli taksiciye de 427 lira para cezası kesildi. Yiğit, "Bugüne kadar hiç ceza yemedim. Orucun vermiş olduğu dalgınlıktan kaynaklı ehliyetimi evde unutmuşum. Sahuru yaptıktan sonra taksiye çıktım. Ben yasal çalışıyorum ama benim dalgınlığım yüzünden yaşamış olduğum bir ceza bu. Kaçak olarak çalışanlar var. Düzgün işini yapan şoförleri de kötüye çekenlere ders olsun. Uygulamalar çok güzel" dedi

CEZA YEDİ SANIP POLİSE TEPKİ GÖSTERDİ

Denetime giren ve belgesindeki barkodu kontrol edilen taksici ceza yediğini sanarak polise tepki gösterdi. Taksici, "Eksik bir şey varsa ceza yaz. Taksi şoförü belgesinde barkod olmadığı için ceza yedim. Barkod var. Sistemde bakıldığında görülüyor. Bunu görerek bana ceza yazıyorsunuz ayıptır" diyerek tepkisini dile getirdi. Polis memurları taksi şoförüne yaptıkları kontrolde eksik belgesi olmadığını açıklamaya çalıştılar. Taksi şoförü durumu anladığında memurlara teşekkür edip, özür diledi.

EMİNÖNÜ\'NDE EMNİYET KEMERİ TAKMAYAN TAKSİCİ RAHATSIZ EDİYOR
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel EMİNÖNÜ'NDE EMNİYET KEMERİ TAKMAYAN TAKSİCİ RAHATSIZ EDİYOR - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye, Trade Winds Europe/Eurasia'ya ev sahipliği yapacak
    09:51 Türkiye, Trade Winds Europe/Eurasia'ya ev sahipliği yapacak

    Türkiye, ABD liderliğindeki ticaret misyonu ve iş geliştirme forumu olan Trade Winds Europe/Eurasia'ya 16 yıl sonra yeniden ev sahipliği yapacak. İstanbul'da düzenlenecek etkinlikte 300'den fazla yerli ve yabancı katılımcı bir araya gelecek ve uluslararası ticaretin rüzgarı esecek. Etkinlik, şirketlere büyüme ve görünürlük elde etme fırsatı sunarken, ABD'li firmalar da Türkiye pazarına girmek için yeni bağlantılar kurabilecek.

  • Ergene'de Basketbol Minik Kız ve Erkek Müsabakaları Tamamlandı
    09:51 Ergene'de Basketbol Minik Kız ve Erkek Müsabakaları Tamamlandı

    Ergene Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen basketbol minik kız ve erkek müsabakaları, Ergene Belediyesi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 8 okuldan takımların katıldığı müsabakalarda, minik sporcular kıyasıya mücadele etti. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, müsabakaları yakından takip ettiğini ve dereceye giren öğrenci sporculara hediyelerini takdim ettiklerini belirtti.

  • Otobüste infial yaratan görüntü! Kadına bakarak ulu orta kendini tatmin etti
    09:49 Otobüste infial yaratan görüntü! Kadına bakarak ulu orta kendini tatmin etti

    Seyir halindeki otobüste kapı önünde duran bir adamın ulu orta kendisini tatmin ettiği görüntü sosyal medyada infial yarattı. Karşısında oturan kadın tarafından cep telefonuyla kaydedilip tepki gösterilen şahıs, "Ben durağı arıyordum, sen beni yanlış anladın. Ben sana bir şey yaptım mı?" sözleriyle kendini savundu.

  • Kırklareli Valisi Birol Ekici, huzurevi sakinleri ile iftar yaptı
    09:47 Kırklareli Valisi Birol Ekici, huzurevi sakinleri ile iftar yaptı

    Kırklareli Valisi Birol Ekici, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlılarla iftar yaptı. Ekici, yaşlıların bilgi ve tecrübelerinden yararlanılması gerektiğini vurgulayarak gereken saygı ve sevginin gösterilmesi gerektiğini belirtti.

  • Beyoğlu'ndaki 'kin' cinayetinde şüphelinin ifadesi: 'Oğlu 'Sefil Bilo', 'Küçük Emrah' diyerek beni aşağıladı'
    09:46 Beyoğlu'ndaki 'kin' cinayetinde şüphelinin ifadesi: 'Oğlu 'Sefil Bilo', 'Küçük Emrah' diyerek beni aşağıladı'

    Beyoğlu'nda yaşanan cinayetin şüphelisi, olayın ardından verdiği ifadede, oğlunun kendisini aşağıladığını ve amacının oğlunu öldürmek olduğunu ancak bulamayınca babasını öldürdüğünü söyledi. Şüphelinin geçmişte soyadını da değiştirdiği ortaya çıktı.

  • Erzincan'da Kuzular Anneleriyle Buluştu
    09:46 Erzincan'da Kuzular Anneleriyle Buluştu

    Erzincan'da baharın habercisi kuzuların anneleri ile buluşması renkli görüntüler ortaya çıkardı. Koyun ve kuzuların buluşma anları drone ile kaydedildi. Koyun besleyen üreticiler, kuzulama döneminde koyunları sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez anneleriyle buluşturuyor. Kuzulayan koyunlar bir süre yavrularıyla aynı mekanda bırakılıyor ve daha sonra ayrı yere konulan kuzular, sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez anneleriyle bir araya geliyor. Bu duygusal ve renkli anlar drone ile saniye saniye kaydedildi.

  • ASO Teknopark A.Ş. Genel Kurulunda Seyit Ardıç Yeniden Başkan Seçildi
    09:44 ASO Teknopark A.Ş. Genel Kurulunda Seyit Ardıç Yeniden Başkan Seçildi

    Ankara Sanayi Odası (ASO) Teknopark A.Ş. olağan genel kurul toplantısında, ASO Başkanı Seyit Ardıç yeniden yönetim kurulu başkanı olarak seçildi. Toplantıda, şirketin yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlendi. ASO Teknopark'ın, üretime yönelik bir tasarımla sanayi ile bütünleşen, yüzü sanayiye dönük bir teknopark olacağı vurgulandı.

  • Beyoğlu'nda Bir Adamı Öldüren Saldırganın İfadesi Ortaya Çıktı
    09:44 Beyoğlu'nda Bir Adamı Öldüren Saldırganın İfadesi Ortaya Çıktı

    Beyoğlu'nda kurulan bir semt pazarında tezgahta duran 66 yaşındaki adamı silahla ateş açarak öldüren saldırganın ifadesi ortaya çıktı. Saldırgan, oğlunu öldürmek amacıyla tezgah açtıkları yere geldiğini ancak oğlunu bulamayınca babasını öldürdüğünü söyledi. Ayrıca saldırganın geçmişte soyadını da değiştirdiği belirlendi.

  • Mersin'de İki Özel Bireyin 'Temsili Askerlik' Mutluluğu
    09:44 Mersin'de İki Özel Bireyin 'Temsili Askerlik' Mutluluğu

    Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki konuşma engelli İbrahim Atalay ile 21 yaşındaki işitme engelli Ali Develi, askerlik yapma hayallerini gerçekleştirmek için bir günlük temsili askerlik yaptı. İlçe jandarma komutanlığı tarafından eğitim verilen ve nöbet tutan özel bireylere terhis belgesi verildi. Aileler, bu mutlu anları fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi.


Advertisement