Eminönü'nde sular çekildi! İşte sel felaketinin ardından son durum - Son Dakika
Güncel

Eminönü'nde sular çekildi! İşte sel felaketinin ardından son durum

İstanbul'da kuvvetli yağış birçok noktada su baskınlarına neden oldu. Alt geçitler su altında kaldı, iş yerlerini su bastı. İşte selin ardından son durum...

18.08.2019 08:42  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da kuvvetli yağış bir çok noktada su baskınlarına neden oldu. En çok etkilenen yerlerden olan Eminönü'nde sular çekilirken, esnaf iş yerlerine gelerek temizlik yaptı, kullanılabilir durumdaki mallarını aldı.

İstanbul'da dün kuvvetli yağışın en çok etkilediği yerlerden biri Eminönü'nü oldu. Alt geçitler su altında kaldı, iş yerlerini su bastı. Ekiplerin su tahliye çalışmaları dün sular çekildi. Giriş ve çıkışları bariyerlerle kapatılan yer altı çarşına gelen bazı esnaflar kendi imkanlarıyla dükkanlarını temizlemeye çalıştı, kullanılabilir durumdaki mallarını aldı. Belediyeye ait temizlik görevlileri de Eminönü'nde temizlik çalışmalarını sürdürdü.

"ZARARIMIZ BÜYÜK"

Sabah saatlerinde çok sayıda esnaf gelerek dükkanlarını kontrol etti. Temizlik yaptı. İş yerinin önüne gelen ve yer altı çarşısının bir anda suyla dolduğunu söyleyen esnaf Emrah Kandemir, "Büyük bir maddi zararımız var. 10 dakikada oldu. Herkes dışarı çıktı. Bugün kapalı kalacak kimse içeriye giremeyecek. Belediye gelip bakacak. Kimin ne zararı var kontrol edecek" dedi.

Eminönü'nde sular çekildi! İşte sel felaketinin ardından son durum

"ELEKTRİKLERİNİZ DE YOK, BEKLİYORUZ"

Bir başka esnaf Mehmet Şirinakbaş ise, "Normal de deniz tarafından gelmezdi dün oradan da su geldi. Birden bastı. Bizde kaçmak zorunda kaldık, mallar her şey ortada kaldı. Zararımız büyük hiç bir şeyimiz kalmadı. Kendi imkanlarımızla temizliğe başladık ama elektriklerimiz de yok. Bekliyoruz" diye konuştu.

Eminönü'nde sular çekildi! İşte sel felaketinin ardından son durum
Eminönü'nde sular çekildi! İşte sel felaketinin ardından son durum
Eminönü'nde sular çekildi! İşte sel felaketinin ardından son durum
Eminönü'nde sular çekildi! İşte sel felaketinin ardından son durum
Eminönü\'nde sular çekildi! İşte sel felaketinin ardından son durum
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eminönü'nde sular çekildi! İşte sel felaketinin ardından son durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • Ahsen: Tatil bana yakisiyor diyen..imamoglu istanbulu SU basinca döndu cocuklarimdan dolayi tatil yapiyorum diyor..Hani hersey COK guzel olacakti..imamoglunun Yeni slogani BENDE MADURUM oldu bundan sonra..istanbula hizmete geldik diyen imamoglu ilk firsatta tatile atti kendini yakinda da istanbulda kisin halic donar karsidan karsiya yuruyerek gecerler..imamogluda uludagda kayakta tatilinde olur.. 42 48 Yanıtla B: Farkındaysanız bu felaketlerin yaşandığı çoğu yer akparti yönetimi elinde İmamoğlu yönetiminde değil Fatih en çok yağış alan yer ve en çok zarar gören yer oda Akparti de 14 18 Didem: Adam daha başkan olalı ne kadar oldu ki gerizekalılar hersyde suç atcak yer arayın sanki kimse tatile gitmiyo hiç senin beynine 10 15 Gaz ekibi sizi: Iki sene önce de aynıydı merak etme...Şimdiki sistemi Imamoğlu kurmadı. 11 8 Vahsen : O beynini kullan korkma.. 8 11 Guz: O anca kendi cebini veakrabakarin cebini doldurur halk a gelince banane onlardan secmeselerdi der 9 9 OY Dİ-DEM-Dİ-DEM: Didem sen de çokkk ileri zekalımı sanıyorsun mall .. Hani seçimlerden önce ne diyordu imam 1 dakika boş duracak vaktimiz yok bu şehre büyük ihanet yapılmış... Ama fulll tatilde antrokotmu musakkamı yersin didemmmm 6 7 Comedi sever: Sanane sen ilk once taraf oldugun cenaha bak sanirim berat belgesini aldin cenneti garantiledin 4 4 B'ye: O zaman gözünü izmire çevir de bak. Gözün felaket görsün. 2 0
  • cino: HER ŞEY GÜZEL OLACAK. 18 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı
    23:24 Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız isteme esnasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Kız istemeye giden bir kişi ile aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, yanında getirdiği pompalı tüfekle kızın abisine ateş etti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement