Eminönü'nde yağmurdan korunmak isteyenler alt geçide sığındı - Son Dakika
Güncel

Eminönü'nde yağmurdan korunmak isteyenler alt geçide sığındı

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış, zaman zaman yerini doluya bıraktı. Eminönü'nde yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve turistler, alt geçit ve duraklara sığındı.

29.09.2020 15:21  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağışa hazırlıksız yakalan vatandaşlar kendilerini yağıştan koruyacak yerlere attı. Eminönü'nde aniden gelen yağışta yollarda ve sokaklarda yakalan vatandaşlar alt geçit ve duraklara sığındı.

"HAVA DURUMUNA BAKMADAN ÇIKMIŞTIK"

Eminönü'nde alt geçide sığınan bir vatandaş, "Otobüste yakalandık ama arkadaşım bizi şadırvanda bekliyordu. O bayağı ıslanmış belli ki. Dolu da yağdı, biraz korkuttu. Hava durumuna bakmadan çıkmıştık ama 2'de biteceğini gördüm bakınca. Yağmurun kesilmesini bekliyoruz ama pek kesilecek gibi değil" dedi.

Eminönü'nde yağmurdan korunmak isteyenler alt geçide sığındı

Eminönü Meydanı'nda yağmura yakalanan görme engelle bir vatandaş ise, "Tam meydandaydım, alt geçide indim, yağmurdan korunmuş oldum" şeklinde konuştu.

"CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDEYDİ"

Doluya Kadıköy metrosunda yakalandığını ifade eden bir vatandaş, "Ceviz büyüklüğündeydi. Hiç böyle bir şey görmedim yani. Az daha düşüyordum, çocuğun biri yardım etti. Oksijenin azalması bu olayları tetikledi bence" diye konuştu.

Eminönü\'nde yağmurdan korunmak isteyenler alt geçide sığındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eminönü'nde yağmurdan korunmak isteyenler alt geçide sığındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ali : mesafe yine yok. herkes iç içe... 2 0 Yanıtla

Advertisement