Emirates Wolgan Valley'de Seçkin ve Özel Düğünler - Son Dakika
Güncel

Emirates Wolgan Valley'de Seçkin ve Özel Düğünler

Emirates Wolgan Valley\'de Seçkin ve Özel Düğünler

Çevre dostu ve lüks resort unutulmaz düğünler için ziyaretçilerini bekliyor.

09.10.2012 15:38  Güncelleme: 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl evlenmeyi planlayan çiftler, Emirates Wolgan Valley Resort & Spa'nın bütün bir yıl boyunca devam edecek "Just the Two of Us" (Sadece İkimiz) temalı özel düğün paketi ile tam anlamıyla birinci sınıf ve seçkin bir düğün töreni yapabilecek. Sydney'den üç saatlik manzaralı bir yolculukla ulaşılabilen ve Mavi Dağlar Dünya Miras Alanı'nın hemen yanında yer alan, çevre koruma temelli bu lüks tesis, konuklarına çok sayıda romantik seçenek sunuyor.

Muhteşem bir vadide yer alan ve etkileyici yükseltilerle çevrelenen uluslararası ödüllü resortta Avustralya'nın geleneksel çiftlik evlerini andıran 40 müstakil süit bulunuyor. Resort, düğün organizasyonları için 90 kişilik konuk ağırlama kapasitesine sahip. Resortun birbirinden güzel çayırları, dereleri ve kumtaşı tepeleri arasında atla gezintiye çıkabileceğiniz, görkemli dağların eteklerinde leziz gurme piknikler yapabileceğiniz ya da lüks süitinizde rahatça dinlenebileceğiniz Emirates Wolgan Valley Resort & Spa, romantik kaçamaklar için harika bir ortam sunuyor.

"Just the Two of Us" düğün paketi

Yıl boyu düğün organizasyonlarına açık olan resortta, 31 Mart 2013 tarihine kadar geçerli olan "Just the Two of Us" düğün paketi ile çiftler 2.965 Avustralya Doları'ndan* başlayan Emirates Wolgan Valley Resort & Spa'nın son derece özel ve birinci sınıf ortamında düğünlerini gerçekleştirebilecek. Paket dahilinde gelin buketi ile damadın yaka çiçeği, evlenen çifte özel Fransız şampanyalı romantik bir akşam yemeği, Timeless Spa'da çifte özel 60 dakikalık vücut masajı, süitte bir gece özel akşam yemeği ve düğün koordinasyon hizmeti yer alıyor.

Emirates Wolgan Valley Resort & Spa Genel Müdürü Joost Heymeijer, "Wolgan Valley düğün törenleri için muhteşem bir ortam. 1600 hektarlık araziye yayılan tesisin gözlerden uzak mekanlarında yer alan özel manzaralı köşelerinden, 1832 yılından kalan ve özenle restore edilen pitoresk çiftlik evine ve vadinin panoramik manzarasına hakim özel verandalara kadar çok sayıda seçenekle, konuklarımıza farklı ve eşsiz bir kutlama olanağı sunmaya hazırız. İster küçük bir kutlama, ister görkemli bir tören olsun, çiftlerin düğün deneyimlerini tamamen kendilerine ayrılmış, özel bir alanda zenginleştirmenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Her türlü detaya gösterdiğimiz özen ve kaliteden ödün vermeyen birinci sınıf servisimizle, konuklarımızın özel günlerini Avustralya'nın en özel ve klas mekanlarından birinde kutlamalarını sağlıyoruz" diyor.

"Just the Two of Us" düğün paketi rezervasyonu yaptırmak ve konaklama ücretlerini öğrenmek için Emirates Holidays'in Türkiye Ofisi olan Airep'ten (0212 334 29 25/26 ve info@tr.emiratesholidays.com) bilgi alınabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Emirates Wolgan Valley'de Seçkin ve Özel Düğünler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement