Emirgazi'de Kitap Fuarı Açıldı - Son Dakika
Güncel

Emirgazi'de Kitap Fuarı Açıldı

Emirgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okumayı Sevdirme ve Yazma Kültürünü Geliştirme Derneği işbirliği ile Emirgazi Kültür Merkezi'nde kitap fuarı düzenlendi.

20.01.2016 10:36  Güncelleme: 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emirgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okumayı Sevdirme ve Yazma Kültürünü Geliştirme Derneği işbirliği ile Emirgazi Kültür Merkezi'nde kitap fuarı düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Tezcan, kitap fuarına halkın ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Kitap okumanın her kötülüğü önlediğini söyleyen Tezcan, şunları kaydetti:

"Cemiyetlerin en seçkin insanlarının ve her konuda cemiyetlere yön veren insanların çok okuyan insanlardan çıktığını biliyoruz. Okumak kendini bilmenin, gönlü gıdalandırmanın yoludur. Okumak güneşi gönle dikmek olmalı. Okumak kendini bilmek için olmalı. Dünyayı cennet kılmak için olmalı. Okumayı sevmek, insana verilen büyük bir servettir. İnsan bu servetin kıymetini bilmelidir. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Kitap Fuar'ına Emirgazi de eğitim öğretimini sürdüren öğrenciler ve halk tarafından yoğun ilgi görürken kitap fuarı kapsamında eğitimci yazarlar Musa Mert, Vural Kaya, İbrahim Toprak ve Mahmut Ulu okurlarıyla söyleşi yaparak kitaplarını imzaladı.

Düzenlenen kitap fuarına Emirgazi Kaymakamı Saadettin Doğan, Belediye Başkanı Nurişen Koçak, Okumayı Sevdirme ve Yazma Kültürünü Geliştirme Derneği Başkanı Hikmet Yılmaz, öğrenci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Emirgazi'de Kitap Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement