Emiroğlu'ndan Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Emiroğlu'ndan Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geçtiğimiz Eylül ayında göreve başlayan İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu'nu ağırladı.

15.11.2014 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emiroğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, "Birlikte güzel işler yapacağımıza inancımtam" dedi.

"HEVES VE İSTEKLE GELDİM"

İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ise Kocaeli'ye çok büyük heves ve istekle geldiğini belirtti. Emiroğlu, "Bu istek ve heves bana aynı zamanda büyükte bir güç verdi. Ben de İzmitimiz için çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum" diye görüşlerini aktardı.

ERSİN EMİROĞLU KİMDİR?

1969 Giresun doğumlu olan Ersin Emiroğlu, İstanbul Üniversitesi SBF Kamu Yönetimi Bölümünden 1990 yılında mezun oldu. İçişleri Bakanlığı'nın açtığı sınavı kazanarak 1992 yılında Bolu Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Ersin Emiroğlu, 1995 yılında Kastamonu Abana ilçe Kaymakamlığı'na başladı. 1998-2000 tarihleri arasında Diyarbakır Kulp Kaymakamlığı, 2000-2004 tarihleri arasında Balıkesir İvrindi Kaymakamlığı, 2004-2007 tarihleri arasında Mardin Nusaybin Kaymakamlığı görevinden sonra Eylül 2007-2011 tarihinde Sakarya Kaynarca Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 2011 Kaymakamlık Kararnamesi ile AYDIN- Didim'e atanan Emiroğlu, son kararname ile İzmit Kaymakamlığına atandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Emiroğlu'ndan Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bilecik'te Atık Kartondan Çıkan Yangın Panik Yarattı
    11:09 Bilecik'te Atık Kartondan Çıkan Yangın Panik Yarattı

    Bilecik'in Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinin atık karton bölümünde çıkan yangın, panik yarattı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, 112 Acil servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Olayda yaralanan veya can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Ekipler, yangının sebebini araştırmak için çalışmalara başladı.

  • Öğrencilerin Yapay Zeka Kullanarak Ödev Yapma Alışkanlığı Artıyor
    11:09 Öğrencilerin Yapay Zeka Kullanarak Ödev Yapma Alışkanlığı Artıyor

    ChatGPT gibi sohbet botlarının hayatımıza girmesiyle öğrencilerin ödevlerini yapay zekaya yaptırma alışkanlığı da artıyor. Turnitin'in raporuna göre, öğrencilerin projelerinin büyük bir kısmı yapay zeka tarafından oluşturuluyor. Yapay zekalı metinlerin tespit edildiği ödevlerin sayısı her geçen ay artıyor ve öğrencilerin yapay zeka kullanma alışkanlığı değişiyor.

  • Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Bahar Konserine Davet Ediyor
    11:07 Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Bahar Konserine Davet Ediyor

    Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, tüm Nazillileri, Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından gerçekleştirilecek olan Bahar Konserine davet etti.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekipmanlarını kendi atölyesinde bakım ve onarım yapıyor
    11:07 Mersin Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekipmanlarını kendi atölyesinde bakım ve onarım yapıyor

    Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, ilaçlama ekipmanlarının bakım ve onarımını belediyede görevli ustalar tarafından yapıyor. Bu sayede maliyetler azaltılıyor ve kullanım ömrü uzatılıyor.


Advertisement