EMITT Fuarı'ndaki Gaziantep Standına Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

EMITT Fuarı'ndaki Gaziantep Standına Yoğun İlgi

EMITT Fuarı\'ndaki Gaziantep Standına Yoğun İlgi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda stant açtı.

11.02.2012 13:33  Güncelleme: 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in tarihi ve kültürel değerlerinin yansıtıldığı standa, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Dünyanın en büyük 5. turizm fuarı EMITT, TÜYAP'ta 16. kez kapılarını açtı. 12 Şubat'a kadar devam edecek olan fuarda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, açtığı stantta yöresel yemeklerini, tarihi ve kültürel değerlerini yansıttı.

GÜZELBEY; ZİYARETCİLERİ STANDIMIZA BEKLİYORUZ

Gaziantep'in dünyanın en eski yerleşim yerlerinden biri olduğunu ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, "Dünün lahmacun ve kebap şehri bugün artık bir kültür şehri olarak karşımıza çıkmaya başladı. Gaziantep, Dünyanın en eski yerleşim yerlerinden bir tanesi" dedi.

Güzelbey, "Değişik medeniyetlere ev sahipliği yapmış, birçok tarihi eseri barındıran ama bütün bunların yanı sıra müzecilik konusunda atak yapmış bir şehir. İnanıyoruz ki yakın bir zamanda Gaziantep'te Zeugma Mozaik Müzesiyle birlikte on tane müzeyi açmış olacağız. Kalemizin restorasyonu tamamlandı. Diğer taraftan modern şehirciliğin gerektirdiği hemen hemen her şey var. Türkiye'nin en büyük hayvanat bahçesi Gaziantep'te. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na EMITT (EMITT 2012) katılan tüm ziyaretcilerimizi Gaziantep standına bekliyoruz." diye ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel EMITT Fuarı'ndaki Gaziantep Standına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement