Emniyet İstihbaratı'nda Kritik Değişiklik - Son Dakika
Güncel

Emniyet İstihbaratı'nda Kritik Değişiklik

Emniyet İstihbaratı\'nda Kritik Değişiklik

Emniyet İstihbarat Dairesi Başkanı Engin Dinç görevden alınıyor. Dinç'in yerine Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal'ın getirileceği öğrenildi.

09.08.2014 18:37  Güncelleme: 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

17 ve 25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonlarından sonra Emniyet'te yapılan tasfiyeler Emniyet İstihbarat'ın tepe kadrosuna kadar ulaştı.

Emniyet İstihbarat Dairesi Başkanı Engin Dinç görevden alınıyor. Dinç'in yerine gelmesi beklenen isim de netleşti. Habervaktim'in haberine göre; Engin Dinç, 2013 yılında Ömer Altıparmak'ın yerine Emniyet İstihbarat Daire Başkanı oldu. Dinç'in ismi Hrant Dink suikastinde ihmali bulunan ve bu nedenle soruşturma geçiren polisler arasında yer aldı. Dink Suikastinin zanlılarından Erhan Tuncel'i polis muhbiri yapan ismin Dinç olduğu ifade edilmişti.

DİNÇ'İN YERİNE NAMAL

İstihbarat Daire Başkanlığı'na Hüseyin Namal'ın, Personel Daire Başkanlığı'na ise Mehmet Akdeniz'in atanacağı öğrenildi.

Namal halen Konya Eminyet Müdürü. Akdeniz ise Hukuk Müşaviri olarak Emniyet'te görev yapıyor. (Kaynak: Habervaktim)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Emniyet İstihbaratı'nda Kritik Değişiklik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yorumcu: ismail. Kardeşim biz ülke olarak ABD'nin en büyük müttefiki değilmiyiz. Yıllardır sirail'le ticaret tapıp ortak tatbikatlar yapmıyormuyuz. Ha ABD Ha İsrail ne farkı var. Biz Ortadoğnun başkanı seçilmedik mi kim şeçti bizi Amerika ve israil Biz ABD'den habersiz taşı oynatamıyoruz. Şimdi gariban polisleri casuzlukla suçluyoruz. Bırkın bu işleri Büyük düşünün. siz öyle düşünün diye bunlar yapılıyor. Abdullah Öcalan'la kol kola gezersiniz. 2 0 Yanıtla

Advertisement