Emniyet Kemeri Uygulamasında İlginç Görüntüler Yaşandı - Son Dakika
Genel

Emniyet Kemeri Uygulamasında İlginç Görüntüler Yaşandı

Emniyet kemeri uygulamasında ilginç görüntüler yaşandı Otomobil sürücüsü ve yolcu emniyet kemerini takmak için dakikalarca uğraştıADIYAMAN - Adıyaman'da, gerçekleştirilen emniyet kemeri uygulamasında bir sürücü, sıkışan emniyet kemerini çıkartmak için dakikalarca uğraşırken ortaya ilginç...

13.06.2017 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emniyet kemeri uygulamasında ilginç görüntüler yaşandı

Otomobil sürücüsü ve yolcu emniyet kemerini takmak için dakikalarca uğraştı

ADIYAMAN - Adıyaman'da, gerçekleştirilen emniyet kemeri uygulamasında bir sürücü, sıkışan emniyet kemerini çıkartmak için dakikalarca uğraşırken ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Adıyaman- Gölbaşı Karayolu Çakal Köprüsü yakınlarında Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polis ekipleri tarafından emniyet kemeri uygulaması yapıldı. Yapılan kemer uygulamasına giren bütün araç sürücülerinin emniyet kemeri kullanması dikkatlerden kaçmadı. Uygulama boyunca durdurulan araç sürücüleri ile araçlarda bulunan diğer yolcular emniyet kemeri kullanırken son olarak durdurulan bir otomobilde sürücü ve yanında bulunan yolcunun emniyet kemeri kullanmadığı anlaşıldı.

Evraklarında eksik bulunmayan sürücü, emniyet kemeri takmaları konusunda uyarılarak emniyet kemerinin öneminden bahsedildi. Polis memuru sürücüye emniyet kemerini takıp daha sonra yola devam etmesini istemesi üzerine sürücü kendisine ait kemeri takarken yolcunun kemeri bulunduğu yerden çıkmayınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Sıkışan kemeri çıkartmaya çalışan yolcu ve araç sürücüsü dakikalarca kemeri çıkartmak için uğraştı. Arabayı aldığı günden bu güne kadar yolcu kemerinin hiçbir şekilde kullanılmadığını dile getiren sürücü Ali Yurt, bundan sonra kemer kullanacaklarını ve uygulamanın oldukça güzel olduğunu kahkahalar atarak dile getirdi.

Emniyet Kemeri Uygulamasında İlginç Görüntüler Yaşandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Emniyet Kemeri Uygulamasında İlginç Görüntüler Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement