Emniyet Müdürlüğü Stk'lara İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Emniyet Müdürlüğü Stk'lara İftar Yemeği Verdi

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcilerine iftar yemeği verdi.

29.07.2012 21:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcilerine iftar yemeği verdi.

Polisevinde verilen iftar yemeğine, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Garnizon Komutanı Albay Yusuf Yalçın, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Büyükkaramuklu, İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan ve STK temsilcileri katıldı.

İftar Mahmut Güven'in okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Adıyaman Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, yaptığı açıklamada, Ramazan ayı nedeniyle sevdikleri ile beraber olduklarını belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan ise birlik ve beraberliğin önemine değinerek, Ramazan ayında manevi duyguların ağırlık kazandığını ifade etti.

Adıyaman'ın son dönemlerde kışkırtmalara rağmen birlikteliğin daha da arttığını kaydederek, "Son dönemlerde ilimizde yaşanan bazı sıkıntılar oldu. Bizim milletimiz bu kışkırtmalara gelmedi. Birlikteliğimiz bu süreçte daha da pekişti. Milletimiz bu oyuna geldi. Kahta'da yaşanan olayda da halkı zor sakinleştirdik. Çok şükür bu sıkıntıları atlattık. Ben Emniyet Müdürlüğümüze böyle bir organizasyondan dolayı çok teşekkür ediyorum" ediyorum diye konuştu.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan da, Adıyaman'daki birlik ve beraberliğin Türkiye'ye örnek olduğunu dile getirerek, iftar yemeğinden dolayı Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.

İftar yemeği, Adıyaman Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü'nün okuduğu dua ile son buldu.

Muhabir: Hakan Furkan

Yayıncı: Mehmet Öztaş - ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Emniyet Müdürlüğü Stk'lara İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement