Emniyet Müdürü: 1 No'daki 5 Polis Meslekten Atılabilir! - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdürü: 1 No'daki 5 Polis Meslekten Atılabilir!

Emniyet Müdürü: 1 No\'daki 5 Polis Meslekten Atılabilir!

FRANKFURT kent merkezindeki 1 No'lu karakolda görevli 5 polis, aşırı sağcıların üye olduğu sosyal medya platformlarında aşırı sağ içerikli yazışmalar yaptıkları, anayasal düzen karşıtı örgütlerin sembolleriyle, gamalı haç ve Hitler resimleri paylaştıkları ortaya çıkınca açığa alınarak...

12.12.2018 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FRANKFURT kent merkezindeki 1 No'lu karakolda görevli 5 polis, aşırı sağcıların üye olduğu sosyal medya platformlarında aşırı sağ içerikli yazışmalar yaptıkları, anayasal düzen karşıtı örgütlerin sembolleriyle, gamalı haç ve Hitler resimleri paylaştıkları ortaya çıkınca açığa alınarak haklarında ceza ve disiplin soruşturması başlatıldı.

Basına konuşarak polise olan güvenin zedelenmemesini isteyen Emniyet Müdürü Gerhard Bereswill, "Böyle davrananlara asla hoşgörü göstermeyeceğiz" dedi.

UMARIM TOPLUM, GAYRETİMİZİN FARKINDADIR

Soruşturma sonunda bu 5 polisin meslekten atılabileceğine de dikkati çeken Bereswill görevi süresi boyunca ilk kez böyle bir olayla karşılaştığını da kaydetti.

Polisin halkın sınırsız güvenine ihtiyacı olduğunu vurgulayan Bereswill, "Umarım vatandaşlarımız, bizim bu olayı aydınlatmak için gösterdiğimiz gayretlerin farkındadır. Polise olan güven, birkaç kişinin münferit yanlışı nedeniyle zedelenmemeli" dedi.

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Emniyet Müdürü: 1 No'daki 5 Polis Meslekten Atılabilir! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement