Emniyet Müdürü Ak, Yılbaşı Kutlamalarını Vatandaşların İçinde Takip Etti - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdürü Ak, Yılbaşı Kutlamalarını Vatandaşların İçinde Takip Etti

Emniyet Müdürü Ak, yılbaşı kutlamalarını vatandaşların içinde takip etti Ak 2019 için vatandaşla geri saydıBURSA - Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, 2019'a Bursalılarla birlikte girdi.

01.01.2019 04:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emniyet Müdürü Ak, yılbaşı kutlamalarını vatandaşların içinde takip etti

Ak 2019 için vatandaşla geri saydı

BURSA - Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, 2019'a Bursalılarla birlikte girdi. Kentin önemli yaşam merkezlerinden birinde yeni yıl kutlamalarını takip eden Ak, geri sayımı da burada vatandaşla birlikte yaptı.

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, 2019'un ilk dakikalarını Bursalı vatandaşlarla birlikte karşıladı. Geri sayımdan önce polis merkezlerini gezen ve görev başındaki memurları ziyaret eden Ak, yeni yıla dakikalar kala kentin önemli yaşam ve eğlence merkezlerinden birine giderek burada vatandaşla birlikte 2019'u bekledi.

Çok sayıda polis memurunun güvenlik tedbiri sebebiyle görev aldığı merkezde Osman Ak, önce alınan tedbirleri kontrol etti ardından vatandaşın arasına karıştı. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tedbirleri en üst düzeyde tuttuklarını kaydeden Ak, 2018'in son dakikalarında gençlerle birlikte geri sayımı izledi. 2019'un gelmesiyle birlikte hayat merkezinden ayrılan Ak tüm Bursalılara huzurlu bir yıl temennilerinde bulundu.

Emniyet Müdürü Ak, Yılbaşı Kutlamalarını Vatandaşların İçinde Takip Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emniyet Müdürü Ak, Yılbaşı Kutlamalarını Vatandaşların İçinde Takip Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement