Emniyet Müdürü Arslan Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Emniyet Müdürü Arslan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Emniyet Müdürü Arslan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Emniyet Genel Müdürlüğü İstanbul Teftiş Kurulu Başkanlığında görevli 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve Polis Başmüfettişi Arslan İlkyaz (50) memleketi Çorum’un Alaca ilçesinde toprağa verildi.

20.02.2014 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Emniyet Genel Müdürlüğü İstanbul Teftiş Kurulu Başkanlığında görevli 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve Polis Başmüfettişi Arslan İlkyaz (50) memleketi Çorum'un Alaca ilçesinde toprağa verildi.

Emniyet Müdürü İlkyaz için düzenlenen cenaze törenine Vali Yardımcısı Hacı Osman Ebiloğlu, İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, Kaymakam Ayhan Yazgan, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, İlçe Garnizon Komutanı Fatih Demirdirek, İlçe Emniyet Müdürü Tamer Azem Arslan, eski CHP Çorum Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, meslektaşları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende 3. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Ali Baran, merhum Emniyet Müdürü Arslan İlkyaz'ın özgeçmişini okudu. Baran, 1987 yılında polis teşkilatında göreve başlayan İlkyaz'ıın sırasıyla Ankara Polis Koleji, Muş, Ankara, Tokat, Zonguldak Emniyet Müdürlüklerinde ve Strateji Geliştirme Daire Başkanlığında görev yaptığını, 2010 yılında ise Polis Başmüfettişi olarak İstanbul'a atandığını söyledi.

Baran'ın konuşmasının ardından İlçe Müftüsü İhsan Caner tarafından dua edilerek tören sona erdi. Emniyet Müdürlüğünde yapılan törenin ardından cenaze Ömer Paşa Camii'ne getirildi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merhum Emniyet Müdürü Arslan İlkyaz'ın cenazesi Koçhisar köyüne götürülerek toprağa verildi.

Merhum Emniyet Müdürü Arslan İlkyaz'ın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyet Müdürü Arslan Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement