Emniyet'ten Sedat Peker liderliğindeki suç örgütüne dev operasyon! Villasında ve cipinde arama yapıldı - Son Dakika
Güncel

Emniyet'ten Sedat Peker liderliğindeki suç örgütüne dev operasyon! Villasında ve cipinde arama yapıldı

İstanbul merkezli 5 ilde Sedat Peker suç örgütüne yönelik 121 adrese yapılan operasyonlarda 63 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonun İstanbul ayağında ise 74 adrese yapılan baskınlarda 43 kişi gözaltına alınırken, polis sabah saatlerinde yurt dışında olduğu ifade edilen Sedat Peker'in villasında ve cipinde arama yaptı.

09.04.2021 10:04  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sedat Peker liderliğindeki suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 5 ilde operasyon düzenledi. Sabah saat 06.00'da İstanbul, Ankara, Kocaeli, Trabzon ve Hatay'da eş zamanlı olarak 121 adrese yönelik düzenlenen operasyonlarda şu ana kadar 63 kişi gözaltına alındı. Özel harekat ekiplerinin de destek verdiği operasyonun İstanbul ayağında 74 adrese baskın yapılırken, 43 kişi gözaltına alındı.

Emniyet'ten Sedat Peker liderliğindeki suç örgütüne dev operasyon! Villasında ve cipinde arama yaptı

SEDAT PEKER'İN VİLLASINDA POLİS ARAMASI

Sedat Peker'in Beykoz'daki villasına da sabah saatlerinde polis girdi. Ekipler yurt dışında olduğu belirlenen Peker'in villasında ve cipinde arama yaptı.

Emniyet'ten Sedat Peker liderliğindeki suç örgütüne dev operasyon! Villasında ve cipinde arama yaptı

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ KAPILARI KIRARAK GİRDİ

İstanbul'da operasyon yapılan adreslerden birisi Bahçelievler Zafer Mahallesi Kurultay Sokak'taki 4 katlı binanın ikinci katı oldu. Saat 06.00'da binaya gelen ekipler kapıyı kırarak içeri girdi. Binanın ikinci katındaki daireye çıkan ekiplerin arama ve gözaltı işlemleri devam ediyor.

Emniyet'ten Sedat Peker liderliğindeki suç örgütüne dev operasyon! Villasında ve cipinde arama yaptı

KADIKÖY'DEKİ REZİDANSA BASKIN

Polis ekipleri, Kadıköy'de de Merdivenköy Mahallesi Seyhan Sokak'ta bulunan 24 katlı rezidansın üçüncü katına baskın yaptı. Maltepe'de Altıntepe Mahallesi Bağ Sokak'ta bulunan 4 katlı bina da operasyon yapılan adreslerden birisi oldu. Eve giden ekipler bazı şüphelileri gözaltına aldı.

Emniyet'ten Sedat Peker liderliğindeki suç örgütüne dev operasyon! Villasında ve cipinde arama yapıldı

İSTANBUL EMNİYETİ'NDEN AÇIKLAMA

Operasyonla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Sedat Peker liderliğindeki suç örgütünün deşifresi ve eylemlerinin tespiti amacıyla başlatılan kapsamlı çalışmalar neticesinde örgütün karışmış olduğu çok sayıda suç eylemi ve bu eylemleri gerçekleştiren örgüt üyesi tespit edilmiştir. Elde edilen deliller kapsamında Sedat Peker suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 5 ilde 09.04.2021 günü 63 şüpheli şahsa yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda çok sayıda şüpheli suç unsurlarıyla birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahıslar hakkında gerekli işlemler başlatılmıştır."

Emniyet\'ten Sedat Peker liderliğindeki suç örgütüne dev operasyon! Villasında ve cipinde arama yapıldı

Son Dakika Güncel Emniyet'ten Sedat Peker liderliğindeki suç örgütüne dev operasyon! Villasında ve cipinde arama yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • .: Hayatımda ilk defa 18 yasimda ceza evine girdim. Ümraniye ceza evinin kara karantina koğusunun girisinde duvarda bir yazi vardi sene 2007 galiba ya da 2006 "adalet örümcek agina benzer küçük sinekler yakalanir,buyukler deler geçer" yaziyordu. Ben sedat pekeri sahsen tanimam yorumda yapamam haddim degil. Lakin bu adam 3 gun once mitinglerde iyiydide simdi mi kötü? 147 7 Yanıtla CCC: AĞZINA SAĞLIK ALKIŞLIYORUM SENİ GÖNÜLDEN 29 3
  • Deniz: BU KADARLIKTIN İŞTE MİLLİYETİÇİ İMİŞ :) DEVLETİN ARIYOR SENİ NEDEN KAÇIYORSUN VE NEDEN KAÇTIN GİTTİN HABER Mİ VERDİLER ARANACAK YAKALANACKSIN DİYE.HEY GİDİ GÜZEL ÜLKEM KİMLERE KALDIN DA SEN 65 6 Yanıtla Kii: Sedat peker ülkeden kacalı 1 yil oluyo 16 0
  • İlginç: Bu adam geçen seçimlerde miting yapıyordu oy topluyordu :) 61 4 Yanıtla Ataberk: Adam mı madam mi 9 1
  • Serkan: Daha 1 yıl önce bir parti sözcüsü gibi tv.lere çıkarıyorlardı şimdi mi suç lideri olduğunu anladılar.başka hesaplar!!! 63 1 Yanıtla
  • BOMBACI MÜLAYİM: Cezaevinden çıktıktan sonra vergi mükellefi olmasını kimse beklemiyordu.Adamların işi bu,hayat çizgisi bu. 55 0 Yanıtla
  • Ali: Dikkat edin kaçmış olmasın yaa ne Rezil bi döneme deng geldik ya tiyatro oynuyorlar resmen dalga geçiyorlar değişim şart 43 2 Yanıtla
  • kara: hem adama haber verilsin gelme diye operasyon var hemde arama yaptık yoktu deyin 41 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı'ndan Müze Açılış Saatlerinde Düzenleme
    19:02 Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı'ndan Müze Açılış Saatlerinde Düzenleme

    Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri ve Ramazan Bayramı nedeniyle müzelerin açılış saatlerinde düzenlemeler yapacağını duyurdu. Müzeler, 31 Mart Pazar günü saat 13.00'te ziyarete açılacak ve 9 Nisan Salı günü Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi hariç diğer müzeler ziyarete açık olacak. Ayrıca, 10 Nisan Çarşamba günü Ramazan Bayramı sebebiyle müzeler saat 13.00'te ziyarete açılacak.

  • TEM Otoyolu Sakarya-Düzce Sınırında Ağaç Yüklü Tır Yangınla İç İçe
    19:02 TEM Otoyolu Sakarya-Düzce Sınırında Ağaç Yüklü Tır Yangınla İç İçe

    TEM Otoyolu Sakarya-Düzce sınırında seyir halinde olan ağaç yüklü bir tır alevlere teslim oldu. Yangına müdahale eden ekipler, yangını kontrol altına aldı.

  • Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:59 Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Bursaspor, TFF 2. Lig'in 33. haftasında deplasmanda konuk olacağı Zonguldak Kömürspor maçı öncesi antrenmanlarını sürdürdü. Teknik direktör Ümit Şengül gözetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular, pas oyunları ve sonuçlandırma çalışmalarıyla hazırlıklarını tamamladı.

  • Sivasspor, Fatih Karagümrük maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:59 Sivasspor, Fatih Karagümrük maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında evinde VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacakları maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular kondisyon çalışması yaptı. Uygun, zor bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, taraftarın desteğinin önemine vurgu yaptı.

  • Silopi'de seçim görevlilerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi
    18:57 Silopi'de seçim görevlilerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi

    Şırnak'ın Silopi ilçesinde İlçe Seçim Kurulu Başkanlığınca seçimde görev yapacaklara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya köy, belde ve ilçede görevli memur ve 281 sandık başkanı katıldı. İlçe Seçim Müdürü Beşir Ertaş ve Hakim Hüseyin Tuncay Türk tarafından katılımcılara bilgilendirme yapıldı.

  • Tekirdağ Kapaklı'da Gençler Ramazan Davulcusuyla Oynadı
    18:55 Tekirdağ Kapaklı'da Gençler Ramazan Davulcusuyla Oynadı

    Tekirdağ Kapaklı ilçesinde gece saatinde işten çıkan gençler, ramazan davulcusuna denk gelmesiyle birlikte davul eşliğinde oynadı. Gençlerin oyununa katılan davulcuyla ortaya güzel görüntüler çıktı.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Terörün kökünü kurutma noktasında kararlıyız
    18:55 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Terörün kökünü kurutma noktasında kararlıyız

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ege veya Doğu Akdeniz'de husumet yaratma arayışında olmadıklarını, yaşamsal çıkarları korumaktan da geri durmayacaklarını belirtti. Fidan, terörün kökünü tamamen kurutma noktasında da kararlı olduklarını bildirdi.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde vatandaşlara hitap etti
    18:55 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde vatandaşlara hitap etti

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Hamambaşı Meydanı'ndaki açık hava toplantısında Havran ilçesindeki vatandaşlara seslendi. Yılmaz, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin 31 Mart Pazar günü yapılacağını hatırlatarak, ilçe halkına teşekkür etti ve sandıkları patlatacaklarını belirtti. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy da Yılmaz'a BalBucks ile ilçeyi buluşturduğu için teşekkür etti ve 31 Mart'ta büyük bir coşkuyla yeni bir zafer için hazır olduklarını ifade etti.


Advertisement