Emniyetten Çalıntı Motosiklet Operasyonu - Son Dakika
3.Sayfa

Emniyetten Çalıntı Motosiklet Operasyonu

Emniyetten çalıntı motosiklet operasyonuKAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalıntı motosikletlere yönelik operasyon düzenledi.

17.11.2017 20:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emniyetten çalıntı motosiklet operasyonu

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalıntı motosikletlere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 5 çalıntı motosiklet bulunurken, çok sayıda kişi ise gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri çalıntı motosikletlere yönelik başlattığı çalışmada bir çok noktada bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kayıtlarda tespit edilen noktalara operasyon düzenleyen ekipler, 5 çalıntı motosikleti ele geçirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü oto hırsızlık büro polis ekipleri, operasyonda ele geçirilen 1 motosiklette yaptığı incelemede, şase sorgusunda İstanbul ili Şehri Emini Polis merkezi bölgesinden, motor bloğunun ise İstanbul Merkez Efendi polis Merkezi bölgesinden çalıntı olduğu tespit etti. Ele geçirilen motosikletin daha önce İstanbul'un iki ayrı noktasından çalınan iki ayrı motosikletin parçalarının birleştirilmesi ile oluşturulduğu ortaya çıktı.

Asayiş Şube bahçesine çekilen çalıntı 5 motosiklet sahiplerine teslim edildi.

Motosiklet sahiplerinden Ramazan Akhanım, "Polise yaptığı duyarlı ve başarılı çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum. Ben belediyede çalışan bir temizlik görevlisiyim. Ayın 15'inde işe gittim akşam eve geldim motorumu bıraktığım yerde göremedim. Hemen 155'i aradım ve oto hırsızlığı polisleri geldi ve çevredeki bütün güvenlik kameralarını kontrol etti. 2 gün içinde motorumu bulup bana teslim ettiler. Oto Hırsızlığı Büro Amirliği polis ekiplerine teşekkür ediyorum" dedi.

Emniyetten Çalıntı Motosiklet Operasyonu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Emniyetten Çalıntı Motosiklet Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement