Empati'li Minikler Gazilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Empati'li Minikler Gazilerle Buluştu

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümü dolayısıyla Empati İlkokulu öğrencileri Gaziantep Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti.

23.12.2015 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit ve Gazilerden Sorumlu Yarbay Murat Sivrikaya da hazır bulunduğu ziyarette duygusal anlar yaşandı.

Empati İlkokulu öğrencileri Kore ve Kıbrıs Gazilerinden oluşan dernek üyelerine çiçek takdim edip Türk Bayrağı hediye etti. Gaziantep Muharip Gaziler Derneği Başkanı Cuma Erdem de öğrencilere Türk ve Kıbrıs bayrağının yer aldığı rozet ile Atatürk Posteri hediye etti. Miniklerle Gazilerin buluşmasında duygusal anlar yaşandı. Gaziler Kıbrıs çıkarması sırasındaki anılarını anlatırken göz yaşlarına hakim olamazken, minik öğrenciler de Gazileri can kulağı ile dinledi. Daha sonra dernek binasında gezen çocuklar Barış Harekatı sırasında çekilen fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezdiler.

Minik öğrencilerin yaptığı ziyaretten inanılmaz mutluluk duyduğunu belirten dernek başkanı Cuma Erdem, "Minik öğrencilerimizin tarihlerini öğrenmek adına yaptıkları bu ziyaretler beni çok mutlu ediyor. Geçmişini bilmeyen geleceğine sahip çıkamaz. Burada bizimle bir araya gelmeleri çok önemli. Çocuklarımıza Vatan sevgisini küçük yaşlardan itibaren aşılamalıyız. Empati İlkokulu'na da çocuklarımızla bizi bir araya getirdikleri için sonsuz teşekkürler ederim. İnşallah içleri Vatan sevgisi ile dolu bireyler olarak yetişirler. Biz de elimizden geldiği kadar çocuklarımıza ve gençlerimize bu sevgiyi aşılamak için gayret göstereceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Empati'li Minikler Gazilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement