Emrah'ın Dizisi Aşk ve Mavi, Reytinglerde Birinci Geldi - Son Dakika
Magazin

Emrah'ın Dizisi Aşk ve Mavi, Reytinglerde Birinci Geldi

ATV ekranlarının kısa sürede sevilen dizisi Aşk ve Mavi, TOTAL ve ABC1 reyting sıralamalarında dün akşam birinci oldu. O Ses Türkiye ise AB'de birinci, ABC1'de ikinci oldu.

03.12.2016 13:55  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cuma akşamının TOTAL reyting sıralamasında birinci Aşk ve Mavi oldu. Pek çok dizinin yarıştığı cuma akşamında, dizilerin yanı sıra eğlence programları da vardı. Bu zorlu günün TOTAL sonuçlarında ikinci Arka Sokaklar oldu. AB sıralamasında ise eğlence programları birinci ve ikinci sırayı paylaştı.

AŞK VE MAVİ TOTAL SIRALAMAYI DOMİNE EDİYOR

Başrollerini Emrah ve Burcu Kıratlı'nın paylaştığı, henüz 5 bölüm yayınlanmasına rağmen ATV'nin kısa sürede sevilen dizisi Aşk ve Mavi, cuma akşamı hem TOTAL hem de ABC1 sıralamada birinci oldu.

Arka Sokaklar 419. bölümüyle Aşk ve Mavi'nin hemen ardında ikinci sırada yer aldı.

Emrah'ın Dizisi Aşk ve Mavi, Reytinglerde Birinci Geldi

AB SIRALAMASINDA O SES TÜRKİYE VE GÜLDÜR GÜLDÜR KAPIŞTI

Daha çok eğlence programlarının tercih edildiği sıralamda birinci 6.97'lik oranla O Ses Türkiye olurken, 6.34'lük oranla Güldür Güldür Show ikinci oldu. Aralarındaki ufak fark, ilerleyen günlerde neler yaşanacağı konusunda merak yarattı.

KİRALIK AŞK AB'DE EN ÇOK İZLENEN DİZİ

Star TV'nin 63. bölümü yayınlanan ve kendine has bir kitleye sahip Kiralık Aşk dizisi, AB sıralamasında 3. olurken, bu sıralamada en yüksekte yer alan dizi ünvanına sahip oldu. TOTAL sıralamda ise 7. sıraya yerleşti.

Emrah'ın Dizisi Aşk ve Mavi, Reytinglerde Birinci Geldi

MUHTEŞEM YÜZYIL: KÖSEM GERİLEDİ

2. sezonun 3. bölümü yayınlanan Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisi geçen haftaya göre tüm sıralamalarda geriledi. İlk yayınlanmasıyla sıralamada hayal kırıklığı yaratan dizi gittikçe daha da düşüyor. Muhteşem Yüzyıl: Kösem, AB'de 16, TOTAL'de 29. oldu.

Emrah'ın Dizisi Aşk ve Mavi, Reytinglerde Birinci Geldi

AB, TOTAL VE ABC1 REYTİNG GRUPLARI KİME DENİR?

Televizyon reytingleri, belirli bir zaman diliminin dakikası başına düşen ortalama izleyici oranı ile oluşturulmaktadır. Ölçüm yapılan dört tane grup vardır. (A/B, C1, C2, D/E) Bu grupları oluştururken hane reisinin eğitim ve mesleğine bakılıyor. Eğitim düzeyi yüksek olan insanlar A/B dediğimiz grubu oluştururken, C ve D/E grubu ise daha alt geliri temsil eden insanlardan oluşuyor. Total ise bütün bu grupların toplamı anlamına geliyor.

Belli bir yıldan sonra A, B ve C1 gruplarının birleşimi olan ABC1 reyting oranları da açıklanmaya başlandı.

İşte 2 Aralık 2016 Cuma günü reyting sonuçları:

Emrah'ın Dizisi Aşk ve Mavi, Reytinglerde Birinci Geldi

Emrah\'ın Dizisi Aşk ve Mavi, Reytinglerde Birinci Geldi

Son Dakika Magazin Emrah'ın Dizisi Aşk ve Mavi, Reytinglerde Birinci Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement