Emrah Kaman Ve Can Yılmaz, Ntv Radyo'ya Konuk Oldu! - Son Dakika
Güncel

Emrah Kaman Ve Can Yılmaz, Ntv Radyo'ya Konuk Oldu!

Emrah Kaman Ve Can Yılmaz, Ntv Radyo\'ya Konuk Oldu!

Öykü Özdoğan'ın hazırlayıp sunduğu "20 DAKİKA"; oyuncu Emrah Kaman ve Can Yılmaz'ı konuk etti. İkili, NTV Radyo dinleyicilerine "Deli Aşk" isimli yeni sinema filmlerinden bahsetti.

14.03.2017 14:49  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Senaryosunu Emrah-Murat Kaman kardeşlerin yazdığı ve yapımcılığını ünlü komedyen Cem Yılmaz ve Can Yılmaz'ın yapım şirketi CMYLMZ Fikir Sanat'ın üstlendiği "Deli Aşk" filmi birbirinden ünlü oyuncularla sinemaseverlerin karşısına çıkıyor.

"Cem Yılmaz ile film yapmak için hemşehricilikten ilerleyemezsiniz."

Kafa Dergisi'nde daha önce Cem Yılmaz ile nasıl film yapılamayacağını kaleme alan Murat Kaman "Can Yılmaz üzerinden Cem Yılmaz'a ulaşmaya çalışıyorsanız ulaşamazsınız. Hemşehricilikten ilerlemeye çalışıyorsanız yine olmaz. İstanbul'da 2 buçuk milyon Sivaslı var. İyi bir şey yaptığın zaman Cem Yılmaz çok iyi değerlendiriyor" diyerek, Cem Yılmaz ile Deli Aşk filminde nasıl biraraya geldiklerini anlattı.

"Zafer Algöz ve Hakan Altun filme imzasını attı!"

"Deli Aşk, Maraş Dondurmacısı Ekrem'in sevdiği kız Neşe'nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayları anlatıyor" diyen Emrah Kaman, filmin oyuncu kadrosunda; Pelin Akil, Şafak Pakdemir, Abdullah Şahin, Yasemin Öztürk, Nilperi Şahinkaya gibi isimlerin olduğunu söyledi. Filmde aynı zamanda Cem Yılmaz'ın da kendine özgü tedavi yöntemleri olan bir psikologu canlandırıdığını anlatan Kaman, Cem Yılmaz'la karşılıklı oynamanın tarif edilemez bir his olduğunu vurguladı. Kaman ayrıca, filmde Zafer Algöz'ün, kadın rolüyle karşımıza çıkarken Hakan Altun'un da performansıyla dikkat çektiğini dinleyicilerle paylaştı.

"Galada insan bir yandan da kendini kesiyor"

Cem Yılmaz filmlerinde her zaman küçük de olsa bir rolü olduğunu söyleyen Can Yılmaz, Deli Aşk'ta cenaze prosedürlerini yapan, kendi deyimiyle "morganizatör" olarak çalışan bir kişiyi canlandırdığını anlattı. Galada kendi sahnesini izlerken aynı zamanda seyircilerin tepkisini gözlemlediğini belirten Can Yılmaz, tepkilerden memnun kaldığını belirtti. Emrah Kaman ise "Bizim salonda da Can Yılmaz'ın sahnelerine çok güldüler. Ama bir tek Cem Yılmaz gülmedi" diyerek espri yaptı.

" Türkiye'de daha çok komedi filmleri ilgi çekiyor!"

Can Yılmaz, hep komedi filmlerinin yapımcılığını üstlenmeleriyle ilgili ise, "Türkiye'de daha çok komedi filmleri ilgi çekiyor. Biz de işin içinde Cem Yılmaz olduğu için doğal olarak komedi filmleri yapıyoruz. Bundan sonra da hep komedi filmleri yapacağız. Önümüzdeki günlerde belki ters köşe yapabiliriz" diyerek, farklı bir projeyle izleyici karşısına çıkabileceklerinin sinyalini de verdi.

"Can Yılmaz: Kitapta eğlenceli gibi başlayıp hüzünlü biten, hüzünlü başlayıp eğlenceli biten hikayeler var"
Aynı zamanda Can Yılmaz, geçtiğimiz günlerde raflarda yerini alan ikinci kitabı "Yap Bi Babalık" ile ilgili "Eğlenceli gibi başlayıp aslında hüzünlü biten, hüzünlü başlayıp eğlenceli biten hikayeler var. 'Komik bir kitap mı okuyacağız?' derseniz hayır. 'Kitabı okurken ağlayacak mıyız?' derseniz o da değil. Ama bir hikaye içinde birkaç duyguya geçiş yapabilirsiniz" açıklamasıyla kitapseverlere tüyo verdi.

Murat Kaman ise Can Yılmaz'ın yeni kitabı ile ilgili "Can abi ofiste kitabı yazarken biz de içeride montaj yapıyorduk. Kitabı yazarken Can abinin dinlediği müzikleri duyuyorduk. Müzeyyen Senar'dan sonra Gülşen çalıyordu. Bence kitabın tanımı bu" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Emrah Kaman Ve Can Yılmaz, Ntv Radyo'ya Konuk Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement