Emre Akbaba İstanbul'a Geliyor! Fenerbahçe mi Galatasaray Mı? - Son Dakika
Spor

Emre Akbaba İstanbul'a Geliyor! Fenerbahçe mi Galatasaray Mı?

Emre Akbaba İstanbul\'a Geliyor! Fenerbahçe mi Galatasaray Mı?

Fenerbahçe, Emre Akbaba transferi için Alanyaspor'a 4 milyon euro teklif etti. Sarı-Lacivertlilerin devreye girmesinin ardından Galatasaray da fiyat yükseltme yoluna gitti. Daha önce Galatasaray'a gitmek istediğini ifade eden Emre'nin son gelişmelerin ardından İstanbul'un hangi yakasına transfer olacağı merak konusu oldu. Emre'nin bugün transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a geleceği öğrenildi.

17.08.2018 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Skorer Özel | Galatasaray'ın transfer için yoğun uğraş verdiği Emre Akbaba transferinde Fenerbahçe devreye girdi ve kulübü Alanyaspor'la anlaşma sağladı. Sarı-Lacivertlilerin daha sonra Ekre Akbaba ile de el sıkıştığı iddia edildi. İşte Emre Akbaba transferinin perde arkası...
ORTA SAHADAKİ EKSİKLİK GÖRÜLDÜ; HEDEF TÜRKİYE PAZARI
Fenerbahçe, Galatasaray'ın Emre Akbaba transferinin uzaması ve orta saha bölgesinde takımı ileriye taşıyacak oyuncu eksikliği nedeniyle önceliği bu bölgeye verdi. Avrupa'da fiyatların üst seviyeleri görmesi nedeniyle Türkiye pazarından kopmayan Sarı-Lacivertliler, Emre Akbaba için yaklaşık 4 milyon euroluk teklif yaptı. Sarı-Kırmızılıların Emre Akbaba teklifi de 3 milyon euro civarında...
AKBABA TAKIMLA VEDALAŞTI
Alanyaspor'un dünkü idmanında takım arkadaşları ve teknik direktör Mesut Bakkal'la vedalaşan Emre'nin eşyalarını toplayıp İstanbul'a geleceği öğrenildi.
Transferde an itibariyle avantajlı kulüp Fenerbahçe fakat Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak, "Alanya başkanınıa bir teklif daha sunduk. Bu teklif ile ilgili geri dönüş bekliyoruz." dedi. Bugün şekillenmesi beklenen transferde son sözü Emre Akbaba söyleyecek. Akbaba, transfer sürecinde Galatasaray'da forma giymek istediğini yönetime bildirmişti.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Emre Akbaba İstanbul'a Geliyor! Fenerbahçe mi Galatasaray Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement