Emre Belözoğlu Arnavutluk maçında sakat sakat oynadı - Son Dakika
Spor

Emre Belözoğlu Arnavutluk maçında sakat sakat oynadı

Arnavutluk maçı öncesinde sakatlığı bulunan ve oynayıp oynamayacağı belli olmayan Emre Belözoğlu'ndan büyük fedakarlık geldi. Tecrübeli oyuncu sağlık ekibinin uyarılarına rağmen, "Eğer ben bu maçta oynayamazsam ilerisi yok ki" diyerek maçta forma giydi.

12.10.2019 10:42  Güncelleme: 08:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ay-yıldızlı takımda kaptan Emre Belözoğlu mücadele öncesi tarihi bir harekete imza attı. Sakatlık sorunu yaşayan 39 yaşındaki futbolcu, Arnavutluk maçının önemini bildiği için sahada olmayı istedi. Karşılaşma öncesinde doktorların, "İğne ile oynaması halinde ilerisi için sorun olabilir" raporuna karşın Emre Belözoğlu oynayacağını belirtti. Tecrübeli kaptan, "Eğer ben bu maçta oynayamazsam ilerisi yok ki" diyerek böylesine kritik bir maçta arkadaşlarını yalnız bırakmayacağını söyledi. Bunun üzerine Şenol Güneş de Emre'yi ilk 11'e aldı. Milli yıldız, 66 dakika sahada kaldı.

Karşılaşma öncesi de Emre Belözoğlu'na 100. milli maçından dolayı özel bir hediye sunuldu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TFF Başkanı Nihat Özdemir, deneyimli futbolcuya 100 numaralı milli takım forması ile plaket takdim etti. Kızı Zeynep Neda ile sahaya gelen Emre, duygusal anlar yaşadı. Ayrıca UEFA tarafından özel madalya da Emre'ye verildi.

"ASKERLERİMİZE BİRAZ MORAL VERDİYSEK NE MUTLU BİZE"

Kaptan Emre Belözoğlu, futbol konuşmanın zor olduğu bir gece yaşadıklarını söyledi. Emre, "Allah, Mehmetçiklerimizin ayaklarına taş değdirmesin. İstediğimiz oyunu oynamadık ama istediğimizi skoru aldık. Eminim askerlerimiz şu anda bile maçımızı sormuşlardır. Bu yüzden işte bu kadar güzel bir ülkeyiz. Askerimize biraz moral verdiysek ne mutlu bize" dedi.

Emre Belözoğlu Arnavutluk maçında sakat sakat oynadı

Emre Belözoğlu Arnavutluk maçında sakat sakat oynadı

Son Dakika Spor Emre Belözoğlu Arnavutluk maçında sakat sakat oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • TRABZON 61: NEDEN YERİNE ADAM MI YOK TU? TFF FB İŞBİRLİĞİ İLE BU ADAMI FUTBOL KATLİAMCISI OLDUĞU UZUN YILLARI UNUTTUR MAYA HATTA FB TAKIMINA ADAPTE YENİDEN EDİP GÖREV ALACAĞI DA YAPILIRKEN SESSİZ KALMAYALIM BU ÇOCUK EŞŞEK KADAR OLDU KENDİNDEN 20 YAŞ KÜÇÜKLERE LE SAHA YA ÇIKIYOR ÖRNEK OLMAMALI BIRAKSIN FUTBOLU DEMİYORUM AMA MİLLİ TAKIMI ARTIK BIRAKSIN ( TABİ ŞENOL UN ELİNDE DEĞİL FB&TFF İŞBİRLİKÇİLERİ FIRSAT VERMİYOR. ,... 2 8 Yanıtla Hatayspor: Şenol,un manevi Oglu, dur emre. Şenol almazsa ilk onbire,dayak yer emre,den.maçta taktii borda beyaz yular da çabası.şenol daha unutamamış kafasindaki dikişleri. 1 1
  • Bozkurt: Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu şüphesiz.. 3 3 Yanıtla
  • erbaa: dünya şampiyonuda yapsa sevmiyorum bu adamı.kaç kişi seviyorki. 1 4 Yanıtla
  • 43..: bu bacaksız takımı yavaşlatıyor... bu çıkınca hakan çalhanoglunun nasıl kostunu nasıl top oynadgını görmüyormu bu insanlar... bunu zorla sempatik gösterip oynatmaya çalşyrlar... 1 3 Yanıtla
  • Erraç: Lig bitti herşey unutuldu.Provokakör Emreyi bugünlerde yere göğe sığdıramıyoruz. 2 2 Yanıtla
  • Tekin: bundan daha karaktersiz bir topçu dünyaya gelmemiştir 2 2 Yanıtla
  • Manolya : Bu yönden tebrikler ama karektirsizligini görmezden gelemiyorum sütçü beygiribisin aynen 2 1 Yanıtla
  • Garip bir yolcu : Oldum olası ben bu çocuğu seviyorum hatasıyla da herşeyiyle de... 3 0 Yanıtla
  • Ne mutlu türküm diyene: Oynatmayın kardeşim başka adammı yok 38 lik topçuyu oynatmak zorundamısın 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement