Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'deki görevini Ali Koç duyurdu: Bizzat bana bağlı çalışacak - Son Dakika
Spor

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'deki görevini Ali Koç duyurdu: Bizzat bana bağlı çalışacak

Fenerbahçe'de taraftarların aylardır merakla beklediği Emre Belözoğlu sorusu yanıtını buldu. Başkan Ali Koç yaptığı açıklamada tecrübeli ismin yeni görevini duyurdu ve bizzat kendisine bağlı çalışacağını söyledi.

14.10.2020 14:52  Güncelleme: 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın mensuplarıyla bir araya geldi ve gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.Lig Radyo'dan Cüneyt Kaşeler, Ali Koç'un gazetecilerle yaptığı açıklamaları aktardı.

Ali Koç'un yaptığı açıklamalardan öne çıkan noktalar şöyle;

Locaların yarısının açılması parası olanın girmesine yarar. Bizyüzde 30'u alabilecek bir çalışmayı yaptık. Bir taraftar olarak tarihi olan büyük kulüplerin satılmasını istemem ama ekonomik gidişat, bunu mecbur kılabilir.

"EMRE BELÖZOĞLU SPORTİF DİREKTÖRDÜR"

Emre Belözoğlu sportif direktördür. Bizzat bana bağlı çalışacak. Tüm transferlerde Emre'nin etkisi ve payı vardır. Emre Belözoğlu'nun başarısı çok fazla. Samatta transferi ve ödemede esneklik. Gelmesi mümkün olmayanları rahatlıkla getirmesi. Emre en çok finans ekibi ile çalıştı. Nakit akışına baktı. Bu işte oldukça tecrübesiz olmasına rağmen tecrübeli gibi adımlar attı. Bu beni çok etkiledi. Emre bu süreçte üstüne düşeni yapmıştır. Gelecek vaat eden futbolcu isimlerini belirledi. Hocamız sonra geldi. Teknik direktör, sportif direktör ve Volkan Ballı. Temel kolonlar bu futbolun. Bu üçlünün tek vücut duruşu. En doğru isim yoğunluktan açıklanmadı. En son açıklayalım dedik, hak ettiği şekilde açıklayalım dedik, aceleye getirmek istemedik. Ama 1 hafta, 15 gün içinde açıklayacağız.

"KIYMETİNİ DAHA İYİ ANLADIK"

Emre Belözoğlu'nun mukavelesi gönüldendir. Geçen sene kaptanlık, liderlik yaptı. Bu süreçte Emre'nin kıymetini, değerini daha iyi anladık. İstendiği zaman gitmiş ve zamanında gelmiştir. 3 tane yurt dışına çıkan ve başarı ile futbol oynayan futbolcuların başında Emre gelir. Geçen sene kaptanlık, liderlik, aidiyet duygusu Samandıra'daki beklediğimiz atmosferin oluşması konusunda bizimle birlikte oldu. Geçen sene garip bir sezondu. Kabus gibi geçen seneden daha kötü geçirdik.

Emre hem kaptan, sportif direktör gibi takımın başında idi. Emre ile yakın çalışma imkanımız oldu. Değerlerini, becerilerini anladık. Bazı transferlerimiz hocanın olmazsa olmazı idi. Bazı isimler Emre'nin önerisi ile gündeme geldi. bazıları da ortak akılla oldu.

"EMRE BENİ ÇOK ETKİLEDİ"

Emre finans ekibiyle de sıkı çalıştı. Tecrübesiz olmasına rağmen çok tecrübeli gibi davrandı, beni çok etkiledi. Emre üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi. Beni en çok etkileyen Emre'nin 3-4 lisanı rahat konuşması, eski oynadığı dönemlerdeki isimlerin önemli yerlerde olmasından dolayı geniş çevresi var.

"BORÇLARI REVİZE ETTİK"

Faiz oranları yeniden belirlenmiş Bankalar Birliği anlaşması 2+7 yıl olarak tüm kulüpleri kapsayacak şekilde revize edildi. Yeni anlaşma çerçevesinde Fenerbahçe'nin 561 milyon liralık bu yılki ödemesi 2021 Ekim'e ertelendi.

Emre Belözoğlu\'nun Fenerbahçe\'deki görevini Ali Koç duyurdu: Bizzat bana bağlı çalışacak

Son Dakika Spor Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'deki görevini Ali Koç duyurdu: Bizzat bana bağlı çalışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Yavuz : Bi fatih terim vakası daha 5 22 Yanıtla
  • 905BİN : Körler sağırlar birbirini ağırlar.. 8 18 Yanıtla
  • Süleyman: Vay bee Fener düşmanları da covid gibiler heryerde bi bitmediniz ya gidin kendi kulübünüzle uğraşın sorunlarınızı nasıl düzeltebilirsiniz ona bakın 16 5 Yanıtla
  • Yavuz : Azizin adamıdır dikkat et kuyunu kazar 4 7 Yanıtla Emre: Önce senin kuyunu kazıcam 3 1 tunç06: KUYU ZATEN KAZILMIŞ İKİ SENE NE OLDU? 0 0
  • Enteresan....: Kaç lisanı rahat konuşuyor acaba 3 mü 4 mü ? Acaba svahilice de konuşuyor mu ? 1 1 Yanıtla
  • Bjk1903: Ali koçun piyonlarından biri 1 1 Yanıtla
  • tunç06: KONGRE YAKLAŞIYOR UNUTMAYIN..BUNLAR GİDİCİ... 1 0 Yanıtla
  • andsmero: o zaman sezon sonu senınle bırlıkte kovulacak 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement