Emre Belözoğlu: Takımın iştahı tek kelimeyle mükemmel - Son Dakika
Spor

Emre Belözoğlu: Takımın iştahı tek kelimeyle mükemmel

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda Erzurumspor engelini 3-1'lik skorla geçti. İlk 15 dakikada 3 gol atan sarı-lacivertliler maçın son dakikalarında oyundan düşmesine rağmen sahada güçlü bir futbol ortaya koydu. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, "Takımın iştahı tek kelimeyle mükemmel" ifadesini kullandı.

03.05.2021 23:52  Güncelleme: 00:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe ezeli rakiplerinin kazandığı haftada Erzurumspor'u mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan aldı. Zorlanmadan gelen galibiyet sonrasında Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu karşılaşmayı değerlendirdi.

Emre Belözoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"OYUNU İNŞA EDEREK KAZANMAK ÖNEMLİ"

"Kazandığımız için mutluyuz. Bulunduğum konum ve görev itibarıyla oyunun neresini iyi, neresini kötü yaptığımızı kendimce deneyimliyorum. Takımın iştahı tek kelimeyle mükemmel fakat, baktığımızda rakipler farklı kazanıyor. Bugün bizim gol beklentimiz neredeyse 5'e yakın. Gol dışında 15 net pozisyonumuz var. Biz 50 kere ceza sahasına giriyorsak, Erzurumspor bizim ceza sahamıza 25 kere girmeyecek, bu gerçek. Benim oyun anlayışımda, futbola bakışımda bu böyle. Bir oyun inşa etmek kolay değil, oyunu inşa ederken kazanmak da önemli."

"TEŞEKKÜR EDERİM"

"Önümüzde 3 tane önemli maç var, hem oyunu inşa etme hem de oyunu kazanmak ki beni futbolun içinden gelenler anlayacaktır, kolay değil. 4. maçı üst üste kazandık. Enerji, arzu için teşekkür ederim."

Emre Belözoğlu: Takımın iştahı tek kelimeyle mükemmel

Son Dakika Spor Emre Belözoğlu: Takımın iştahı tek kelimeyle mükemmel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Biz: Farklı bi maç izledik galiba şampiyon olmak istiyorsan BJK gibi ruhunuz olsun 18 5 Yanıtla Fenerliyim: Bu arada 0 2
  • Joe: Bu da üç günde başımıza Guardiola kesildi. 11 5 Yanıtla
  • X: Şampiyon olamadıktan sonra iştahın olsa ne olur ...taraftarın iştahı yok. 13 1 Yanıtla
  • Ufuk : Şampiyonluk gitmiş sen iştah diyorsun abe hayran 8 2 Yanıtla Yargıç: Emre Hakem için demiştir onu.. 3 0
  • Gsli: Alanya maçında gördük 4 1 Yanıtla
  • Ss: Şikeci fener unutturmayın 2 3 Yanıtla
  • TUNÇ06: KANDIRMACA TAKIM AL VER YAPIYOR VE KALEYCİ HARUN GENE YEDİ..ŞAMPİYON OLMADIKTAN SONRA NE ??? SEÇİM DE YÖNETİM GİDER SEN DE GİDERSİN...MAHALLE MAÇI GİBİ AL VER AL VER .TOP İLERİ GİDİYOR GENE GERİ GETİRİYORLAR ÇOK KOMİK Dİ... 4 0 Yanıtla
  • Soner: 2. yarıları kabullenemiyorum.Nasıl başlandıysa öyle devam etmeli... 2 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement