Başakşehir'de Emre Belözoğlu ve Arda Turan Takımla Çalıştı - Son Dakika
Spor

Başakşehir'de Emre Belözoğlu ve Arda Turan Takımla Çalıştı

Medipol Başakşehir'de Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıkları devam ederken, sakatlıkları geçen Emre Belözoğlu ve Arda Turan takımla çalıştı.

26.09.2018 01:00  Güncelleme: 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir, 7. haftada Evkur Yeni Malatyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Başakşehir Futbol Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre turuncu-lacivertli oyuncular, iki günlük iznin ardından gerçekleştirilen idmanda 5'e 2 ve geniş alan çalışmaları üzerinde durdu. Antrenman oynanan çift kale maçlarla tamamlandı.

EMRE İLE ARDA TAKIMLA ÇALIŞTI

Medipol Başakşehir'de Emre Belözoğlu ve Arda Turan, antrenmanın tamamında takımla birlikte yer aldı. Sakatlıkları henüz geçmeyen Karim Hafez ve Alparslan Erdem ise bireysel çalıştı.

Turuncu-lacivertli ekip, Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Başakşehir\'de Emre Belözoğlu ve Arda Turan Takımla Çalıştı
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Başakşehir'de Emre Belözoğlu ve Arda Turan Takımla Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ++++++++: 2 GEREKSİZ DESEN HERKES ANLARDI 12 4 Yanıtla
  • sss: türk fotbuluna ve gençlerine idol olucak futbolcudur arda turan. şaka şaka tabiki bunun neresi idol =))))) olsa olsa kotü bir rüya olur o kadar 8 0 Yanıtla
  • sakar şakir : başakşehir nerde bir sorunlu adam varsa takıma doldurdu sonra şampiyon olamadık diye ağlıyorlar 3 0 Yanıtla
  • Ortis: İlyas salmanın ya ya ya şa şa şa filmi gerçek hayatta arda turan tarafından gerçekleşti 1 1 Yanıtla
  • Mert Er: Turk Futbolunun en antipatik futbolcuları.Bunlarin yüzünden basaksehirin başarılarına sevinemiyorum 0 0 Yanıtla
  • Mert erkek: Vayne nereden nereye.seneye 2. Lige 0 0 Yanıtla

Advertisement