Emre Kınay'a Belediyeden Cevap - Son Dakika
Güncel

Emre Kınay'a Belediyeden Cevap

Emre Kınay\'a Belediyeden Cevap

Tekirdağ'a oyuncu Ahu Türkpençe ile 'Sondan sonra' isimli oyunu sahnelemek için gelen Emre Kınay'ın, oyunu sergiledikleri kültür merkezinin eksiklerini eleştirerek sosyal medyada 'Ben utandım, siz de utanın' şeklinde paylaşımda bulunmasına, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yazılı açıklama ile cevap verdi.

07.12.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a oyuncu Ahu Türkpençe ile 'Sondan sonra' isimli oyunu sahnelemek için gelen Emre Kınay'ın, oyunu sergiledikleri kültür merkezinin eksiklerini eleştirerek sosyal medyada 'Ben utandım, siz de utanın' şeklinde paylaşımda bulunmasına, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yazılı açıklama ile cevap verdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı, yapılan yazılı açıklamada tiyatro oyuncusu Emre Kınay'ın sert eleştirilerine karşılık verdi. Açıklamada, "Sizin tavır ve davranışlarınızdan, yanlış ve taraflı yorumlarınızdan biz de utandık, üzüldük" ifadelerine yer verildi. Emre Kınay'ın geçen Ocak ayında Tekirdağ'a gelerek belediyeyi ziyaret ettiği hatırlatılan açıklamada şöyle denildi:

"Sayın Emre Kınay'ın 4-5 ay önce belediyemizi ziyareti sonrasın da salonla ilgili bilgilendirildi. Kendisine 2018 yılında yeni yapılacak olan belediye hizmet binası içerisinde 1000 kişilik tiyatro salonu da olacağını ve hatta değerli sanatçılarımıza da bu konuda danışacağımızı söylemiştik. Salonda vatandaşlarımızın oturduğu aşınmış ve son derece rahatsız edici koltukları değiştirerek yeniledik. Ayrıca aynı salonda Büyükşehir Belediye Meclisimiz de her ay toplantılarını yapmakta idi. Meclis üyelerimiz çalışma sırasında evrak dosya izleme konusunda sıkıntı çektikleri için ilk 3 sıradaki 60-70 koltuk, yandan açılır kapanır masa düzenine geçer şekilde özel olarak oluşturduk. ve öndeki deri koltuklar Masa düzenine uygun olsun istedik. Protokol için değil. Konuyu büyük bir trajedi haline getirerek yerel ulusal basın ve sosyal medyaya bu şekilde taşımanız tarafımızdan üzüntü verici ve bir o kadar da düşündürücü bulunmuştur. Bizler bu açıklamaları ve bu yorumları kesinlikle hak etmedik. Sizin gibi topluma mal olmuş ve takdir edilen bir sanatçının daha hoşgörülü ve sevgi çerçevesinde açıklamalar yapması gerekirdi diye düşünüyoruz." - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emre Kınay'a Belediyeden Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement