Emre Mor'dan Sonra Terim'den Kerem Demirbay Bombası - Son Dakika
Güncel

Emre Mor'dan Sonra Terim'den Kerem Demirbay Bombası

Emre Mor\'dan Sonra Terim\'den Kerem Demirbay Bombası

Zonguldaklı madenci bir ailenin oğlu olan Kerem Demirbay, futbola Gelsenkirchen'de başladı.

29.10.2016 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldaklı madenci bir ailenin oğlu olan Kerem Demirbay, futbola Gelsenkirchen'de başladı. 23 yaşındaki Kerem Demirbay, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim takımında forma giyiyor. Orta sahanın ortasında görev alan Kerem Demirbay, sol ayağını kullanıyor. 23 yaşındaki ve 1.85 boyundaki oyuncunun Hoffenheim takımıyla 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Kerem Demirbay duran toplardaki başarısı ile dikkat çekiyor.

Türkiye'nin 19, 20 ve 21 yaş altı milli takımlarında forma giyen Kerem Demirbay, 2015 Avrupa Şampiyonası'nda ise Almanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın kadrosunda yer almıştı. Borussia Dortmund'un altyapısında yetişen Kerem Demirbay, 2013'te Hamburg'a transfer olmuştu. Burada forma şansı bulamayan Demirbay, sonraki yıllarda ikinci lig takımlarından Kaiserslautern ve Fortuna Düsseldorf'ta kiralık olarak oynamıştı. Bu sezon başında Hoffenheim'a transfer edilen Kerem Demirbay, 4 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Demirbay, geçen yıl Fortuna Düsseldorf'ta forma giydiği dönemde kadın hakem Bibina Steinhaus'a yönelik "erkek futbolunda kadınların işi olmadığına" ilişkin sözünden dolayı gündeme gelmişti.

Fatih Terim'le konuştu

23 yaşındaki oyuncunun Milli Takım konusunda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'le de konuştuğı ve Ay Yıldızlı formayı giymekten büyük mutluluk duyacağını söylediği öğrenildi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Emre Mor'dan Sonra Terim'den Kerem Demirbay Bombası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement