Emre Mor'a Sert Sözler: Felaketin de Felaketi - Son Dakika
Spor

Emre Mor'a Sert Sözler: Felaketin de Felaketi

İspanya Kral Kupası son 16 turunda Barcelona, Celta Vigo'yu 5-0 mağlup etti. Karşılaşmada 90 dakika forma giyen Emre Mor eleştirilerin hedefinde kaldı.

12.01.2018 11:39  Güncelleme: 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona, İspanya Kral Kupası son 16 turu rövanş maçında sahasında Celta Vigo'yu 5-0 yenerek çeyrek finale yükselirken sahada 90 dakika kalan Emre Mor için sert ifadeler kullanıldı.

AS GAZETESİNDE YOĞUN ELEŞTİRİLERE MARUZ KALDI

Messi'nin yıldızlaştığı maçta 5-0'a engel olamayarak elenen Celta Vigo'da Emre Mor maç boyunca sahada kaldı. Hiçbir varlık gösteremeyen Milli futbolcu için İspanya'nın ünlü AS gazetesinden Clement Garrido çok sert eleştirilerde bulundu.

Emre Mor için "felaketin en felaketi" ifadesini kullanan Garrido, "Türk futbolcu hücumda ve savunmada korkunç bir oyun çıkardı" diye yazdı.

"HALA ORTADA YOK"

Maçın yarım saatte bittiğini belirten Garrido, Emre Mor'un Celta tarihinin en pahalı ikinci transferi olduğunu belirtirken "6 aydır Vigo'da yaşıyor ve hala ortada yok" dedi. Emre Mor'un ne hücumda ne de savunmada takıma katkı veremediğini yazan Garrido 'Bu boş performans endişe yaratıyor' dedi.

Öte yandan İspanya Kral Kupası'nda 46 gole ulaşan Messi, kupada en çok gol kaydeden 10 oyuncu arasında girdi. Arjantinli yıldız, 59. dakikada yerini 20 yaşındaki Fransız forvet Dembele'ye bıraktı.

Emre Mor\'a Sert Sözler: Felaketin de Felaketi

Son Dakika Spor Emre Mor'a Sert Sözler: Felaketin de Felaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Trabzon: Gs ye gidip fetocu olacağına, gel trabzon’a adam ol. 24 36 Yanıtla hamsi : hamsi kafalı cahil köpekler sizi 14 8 Cem can: Kumda oyna bebe 11 3 Galatasaray: Ulan dallama sen kendi basarina bak kil kuyruk trabzon kimmis yakinda trt de sifresiz izlersiniz maclari moltofonsun harbi diyom futbolun f sini bilmiyorsun 9 4 Sevda: butun gereksizler de trabzondan cıkıyor bu nedir ya 5 3
  • Ömür: Yalan haber Emre mor bir futbol sihirbazıdır Onu gördükten sonra diğerlerinin oynadığına futbol denmez. Messi-Ronaldo- Emre mi desinler hiç düşünmeden Emre mor derim 5 32 Yanıtla sari: Bir-iki şık harekat gerisi uyur gezer.... 5 4 A.ç: Sen maçı izlememişsin galiba emre mor aşırı kötü oynadı. 6 0 Misafir haberci: Sen futboldan zere anlamıyorsun messi kim emre kim 0 0
  • Haydar : Cenk tosun ile ilgili aynı haberleri okuruz yakında 7 21 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement