Emre-Yağmur Aşık çiftinin küçük kızının okulda söyledikleri kan dondurdu - Son Dakika
Spor

Emre-Yağmur Aşık çiftinin küçük kızının okulda söyledikleri kan dondurdu

Çekişmeli bir boşanma sürecinde olan Emre Aşık ve Yağmur Aşık'ın küçük kızı Elvin'in, annesinin onu öldüreceğini söylediği video gündeme bomba gibi düştü. Bu gelişmelerin ardından Elvin'in okul müdürünün ifadesi ise kan dondurdu.

27.06.2019 12:37  Güncelleme: 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski milli futbolcu Emre Aşık ile çekişmeli boşanma sürecinde olan Yağmur Aşık'ın 3 yaşındaki kızları Elvin'in dün bir videosu ortaya çıkmıştı. Küçük kız Emre Aşık ile olan videoda annesinin kendisini öldüreceğini söylemişti. Elvin'in okul müdürü ise verdiği ifadede küçük kızın bir gün okula tornavidayla geldiğini ve 'Bununla annem ve kardeşlerimi öldüreceğim' dediğini söyledi.

YAĞMUR, ÇOCUKLARINI MI DÖVÜYOR?

Çekişmeli boşanma davaları devam eden Emre Aşık, iddiasına göre Yağmur Sarnıç evde yokken eşyalarını almaya gidiyor ve çocuklarının darp edildiğini görüyor. Bakıcı S.S. çocukları annesinin dövdüğünü söylüyor.

"EMRE AŞIK ÇOCUKLARINI DEFALARCA DÖVDÜ"

Kanal D'deki 2. Sayfa programına katılan Yağmur Sarnıç ise çocukları bakıcılarının dövdüğünü söyleyerek canlı yayında şunları söyledi: "Bu olay yaşandığında ben evdeydim. Çocuklarımı 7/24 evde tutacak halim yok. Gittikleri yer sitenin güvenlikli kamerası olan oyun alanı. Ben o arada evdeyim, oğlumla ilgileniyorum. Bir yardımcı izinli olduğu için, diğer yardımcı kızları parka götürdü.

O götürdüğü yerin her yerinde kamera var. Ben çocuklarımı ipsiz sapsız kimsenin bilmediği bir yere göndermedim. Sitenin oyun alanı. Benim haberim olmadan zaten kimse dışarı çıkamaz… Emre Aşık artık benim eşim değil, o görüntüleri izleyince bakamıyor ya kendisi daha önce çocukları defalarca dövdü. Şu an orada rol yapıyor."

"ANNE BİZİ ÖLDÜRÜR"

Yağmur Sarnıç'ın bu iddiasının ardından Emre Aşık, sosyal medyada küçük kızı Elvin ile olan videosunu yayınladı. Videoda 3 yaşındaki çocuk, babasına "Annemin yanına gitme seni öldürür" dediği anlar ve "Anne bizi öldürür" sözleri gündeme bomba gibi düştü.

ÇOCUKLARDA DARP İZLERİ GÖRÜLDÜ

Emre Aşık, eşyalarını almak için gittiği evde çocuklarını darp edilmiş şekilde görmenin ardından boşanmak üzere olduğu altı yıllık eşi ve üç çocuğunun annesi Yağmur Aşık'ın çocuklarını darp ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. İddianamede yer alan fotoğraflarda; çocuklardan birinin sol gözünün üstünde kızarıklık, diğerinin alnında morarma ve kızarıklık olduğu görülüyor.

OKUL MÜDÜRÜNÜN İFADESİ KAN DONDURDU

Okula giden çocuklardan Elvin'in okul müdürü A.D. tanık ifadesinde şunları söyledi:

"E.A. altına kaçırmaya başladı. Eve gitmek istemiyordu. Bana, 'Annem beni döver, bu kakalı kıyafetlerimi görmesin' dedi. Çok agresif olmuştu, herkese zarar veriyordu. Annesine onu pedagoga götürmesini söyledim. Annesi bana, 'Biz pedagogla mı büyüdük, dayak ile büyüdük.

Akşam eve gelince ona gerekeni yapacağım. O bir canavar, ben dövüyorum, söz dinlemezse siz de dövün. Baş edemezseniz geleyim. Tek benden çekiniyor' diye karşılık verdi. Kendisine 'Çocukları dövmeyin' deyince de 'Onu ben doğurdum, istediğimi yaparım' dedi."

"OKULA TORNAVİDAYLA GELDİ"

Okul müdürü A.D., iddialarını sıralamaya devam etti: "E.A. bir gün okula tornavidayla geldi. 'Bununla annemi ve kardeşlerimi öldüreceğim' dedi. Vücudunda morluklar vardı. 'Beni annem dövdü, ben öleceğim, cennete gideceğim. Allah'a annemi şikayet edeceğim' dedi."

Yağmur Aşık ise suçlamaları kabul etmedi. Bakıcı ile kızını eşyalarını çaldığı için işten attığını, okul müdürü A.D'nin ise Emre Aşık'a ilgi duyduğu için aleyhinde tanıklık yaptıklarını öne sürdü.

HAPSİ İSTENDİ

İddialar doğrultusunda Yağmur Aşık'ın 8 aydan 2.5 yıla kadar hapis istemiyle cezalandırılması istendi.

Emre-Yağmur Aşık çiftinin küçük kızının okulda söyledikleri kan dondurdu

Son Dakika Spor Emre-Yağmur Aşık çiftinin küçük kızının okulda söyledikleri kan dondurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Turco...: ALLAH rızası için yapılmayan evliliklerin böyle bitmesi çok acı...ALLAH çocukların YARDIMCISI olsun inşallah 44 3 Yanıtla
  • Çekiç kırık : Çocuklara dokunanın allah belasını versin inşallah 37 0 Yanıtla
  • Ali: Zulüm edenlerin cezası artık cehenneme kalmasın rabbim 34 0 Yanıtla Umit: Amin Insallah 15 0
  • Feryal: Olan çoocuklara oluyo 27 0 Yanıtla T: Aynen öyle 16 0
  • Fenerist: Yazık çocuklara, avrupada ellerinden çoktan almışlardı Allah ıslah etsin 24 0 Yanıtla ;: işimize gelince ne güzel avrupadan örnek veriyoruz ama nedense eyvah avrupalaşıyoruz diye de ödümüz kopuyo.. 2 2
  • Yalann: Bence yalan haber kadın gerçekten dövüyo olsa müdüre öyle konuşmaz ben dövüyorum sizde dövün demez bence velayet için atılan çamur bunlar ama gerçekten dediğim gibi yalansa çok günah suçsuz anneyi hem evladından ayırmaya bide üzerine ceza aldırmaya çalışıyosunuz 4 18 Yanıtla
  • GÜLTEN: DAHA ÖNCE VETERİNERİ DÖVMÜŞTÜ 19 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti
    00:43 Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti

    Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 97-76 yenerek galibiyet elde etti. Anadolu Efes, ligdeki konumunu 10. sıraya yükseltirken, Baskonia Vitoria-Gasteiz ise 9. sırada kaldı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.


Advertisement