En Acı Bekleyiş - Son Dakika
3.Sayfa

En Acı Bekleyiş

En acı bekleyiş Adana'da 4 gün önce ablasını telefonla arayıp, "Ben sizi çok üzdüm, hakkınızı helal edin" dedikten sonra ortadan kaybolan genç, Seyhan Baraj Gölü'nde aranırken ağabeyleri ve ablası gözyşları içinde arama çalışmalarını izledi Müşerref Doğan, kardeşinin 4 gündür kayıp olduğunu...

18.01.2018 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

En acı bekleyiş

Adana'da 4 gün önce ablasını telefonla arayıp, "Ben sizi çok üzdüm, hakkınızı helal edin" dedikten sonra ortadan kaybolan genç, Seyhan Baraj Gölü'nde aranırken ağabeyleri ve ablası gözyşları içinde arama çalışmalarını izledi

Müşerref Doğan, kardeşinin 4 gündür kayıp olduğunu bir haber alamadılarını ağlayarak anlattı

ADANA - Adana'da 4 gün önce ablasını telefonla arayıp, "Ben sizi çok üzdüm, hakkınızı helal edin" dedikten sonra ortadan kaybolan Yahya Han Doğan Seyhan Baraj Gölü'nde aranırken ağabeyleri ve ablası gözyşları içinde arama çalışmalarını izledi.

Edinilen bilgiye göre, olay Sarıçam ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde hasta bakıcı olarak çalışan Yahya Han Doğan (32), 15 Ocak'ta Seyhan Baraj gölü üzerinde bulunun Çatalan Köprüsü'ne geldi. Otomobilini park eden Doğan, ablası Hacer Dokuyucu'yu arayıp, "Ben sizi çok üzdüm, hakkınızı helal edin" dedi. Cep telefonunun aracına bırakan Doğan'dan bir daha haber alınamadı. Bunun üzerine aile, polise giderek Doğan'ın bulunmasını istedi. İhbar üzerine polis, Yahya Han Doğan'ın otomobilini Çatalan Köprüsü üzerinde terk edilmiş olarak buldu.

Doğan'ın intihar ettiğini değerlendiren su altı polisleri, 4 gün boyunca baraj gölünde arama yaptı, ancak bir sonuç alamadı. Olay günü Doğan'ın otomobilinin köprü üzerinden geçiş anını güvenlik kameralarından tespit eden ekipler aramayı genişletti.

"Aile gözyaşları arasında arama çalışmalarını izliyor"

Su altı polisleri bugün de yağmura rağmen gölde arama çalışmalarına devam etti. Arama sırasında Doğan'ın ağabeyleri ve ablası Dokuyucu'da şemsiye ile köprünün üzerinde umutla kardeşlerinin bulunmasını bekledi. Doğan'ın bazı akrabaları ise yağmurdan korunmak için başlarına naylon geçirerek bekledi.

Yahya Han Doğan'ın ağabeyi Müşerref Doğan ise gözyaşları içinde köprüde beklerken kardeşinin 4 gündür bulanamadığını köprüden göle atladığını düşündüklerini söyledi.

Dalgıçlar yapılan aramaya rağmen şuana kadar Doğan'a ulaşamadı.

En Acı Bekleyiş
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa En Acı Bekleyiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı
    17:32 Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı

    Osmancık ilçesinde D-100, E-80 Karayolu kenarındaki aydınlatma lambası aniden alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü.


Advertisement