4 kızı enkaz altında kalan annenin sözleri yürek dağladı: Güneş doğmadı bugün yavrularımın üstüne - Son Dakika
Güncel

4 kızı enkaz altında kalan annenin sözleri yürek dağladı: Güneş doğmadı bugün yavrularımın üstüne

İzmir'deki depremde dört kızı enkaz altında kalan acılı anne Nilay Yücel, "Yavrularım orada susuz. Güneş doğmadı bugün yavrularımın üstüne" sözleriyle yürek dağladı.

31.10.2020 16:57  Güncelleme: 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından Bayraklı'da, içerisinde 60 kişinin olduğu düşünülen Rıza Bey Apartmanı'nda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Enkaz altında dört kızı bulunan anne Nilay Yücel'in sözleri acısı ise yürek dağladı.

"YAVRULARIM ORADA SUSUZ"

Çocuklarının oyuncağına sarılarak bekleyişini sürdüren Nilay Yücel, "Ben burada su içiyorum, yavrularım orada susuz. Güneş doğmadı bugün yavrularımın üstüne" ifadelerini kullandı.

BAKAN PAKDEMİRLİ ACILI ANNE İLE KONUŞTU

Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, konuşmakta zorlanan, sürekli ağlayan, perişan durumdaki anneye su ikram etti. Pakdemirli acılı anneye "Bu enkaz kalkana kadar hiçbir yere gitmiyoruz, hep beraber bekleyeceğiz. Biraz sabır" diye konuştu.

4 kızı enkaz altında kalan annenin sözleri yürek dağladı: Güneş doğmadı bugün yavrularımın üstüne
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 4 kızı enkaz altında kalan annenin sözleri yürek dağladı: Güneş doğmadı bugün yavrularımın üstüne - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • GAFİL MUHTAÇ : Deprem bir afettir bizim gibilerin depremi önlenmesi mümkün değildir ancak bizler Müslüman olarak her zaman teyakkuzda olmamız lazımdır ölüme hesap gününe hazır olmamız lazımdır amentü esasına bağlı kalmamız lazım gücümüz nisbettinde Rabbımıza karşı kulluk vazifemizi yerine getirmeye çalışacağız her şeyden önce İmanımızı kurumaya çalışacağız Rabbimizin Rahmettinden ümidimizi kesmeyeceğiz bakınız burada acılı bir annenin dramı vardır bu anne kim olursa olsun dini dili ne olursa olsun o her şeyden önce bir annedir biz bu gün bu anneye elimizden geldiğince yardım edeceğiz yardımımız yetişemiyorsa dua edeceğiz Ya Rabb bu anneye yavrularını sağ selamet kavuşturmayı nasip eyle hepimizi her türlü kazalardan her türlü belalardan her türlü afetlerden muhafaza eyle Amin Amin Amin 98 4 Yanıtla
  • ....: Allahim yalvarırım bir mucize göster, dördünü de sapasağlam çıkar. Amin 100 1 Yanıtla
  • Hasmaksan: Allah.sag.salim.nasip.eder.insallah..dualarimiz.szinle 85 0 Yanıtla
  • sabri: Allahım sabırlar versin inşallah kurtulurlar 17 0 Yanıtla
    Nureddin: Amin 0 0
  • kürşat çakır: ALLAH yardımcınız osun 0 0 Yanıtla
  • içim yandı: İnşaAllah sağ salim kavuşur 0 0 Yanıtla
  • Vatandaş. : Allahım sen yardım et.Hepimizin ailesi çocukları sevdikleri var verme böyle bir acı ya rab... 0 0 Yanıtla

Advertisement