En Ahlaksız Teklifler - Son Dakika
Magazin

En Ahlaksız Teklifler

Robert Redford ile Demi Moore'un Unutulmaz 'Ahlaksız Teklif' Filmi ve 'Binbir Gece' Dizisinde Şehrazat'a Yapılan Tek Gecelik İlişki Teklifi Ne Yazık Ki Sık Sık Günümüzde Yaşanıyor.

22.05.2009 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ROBERT REDFORD İLE DEMİ MOORE'UN UNUTULMAZ 'AHLAKSIZ TEKLİF' FİLMİ VE 'BİNBİR GECE' DİZİSİNDE ŞEHRAZAT'A YAPILAN TEK GECELİK İLİŞKİ TEKLİFİ NE YAZIK Kİ SIK SIK GÜNÜMÜZDE YAŞANIYOR.

Akşam Keyfi programında genç şarkıcı Murat Dalkılıç böyle bir teklifle karşılaştığını söyledi. Bu ne ilk ne de son, biliyoruz. Yine de yaşanmamasını umud ederek, sizi geçmişe bir yolculuğa çıkarıyoruz...

DENİZ AKKAYA (Manken)

2002 yılında Deniz Akkaya tarafından söylendiği iddia edilen "Bir iş adamı bir haftalık aşk karşılığında bana 300 bin dolar teklif etti" sözleri büyük yankı yarattı. İTO eski başkanı Mehmet Yıldırım bu açıklama üzerine "İş adamı ekonomiyi de bilir, piyasa fiyatlarını da, kimseye değerinden fazla para vermez. Bence o hanım iyi bir pazarlamacı değil" demişti. Bu sözler yüzünden ikili arasında uzun bir yargı süreci başladı.

DOĞA BEKLERİZ (Manken)

10 yıllık eşi Namık Güldeniz ile mutlu olduğu günlerde, aile dostu gibi gördüğü bir iş adamının kendisine ahlaksız teklifte bulunduğunu açıklamıştı.

ESRA-CEYDA

Çok ünlü bir türkücünün kendisine ahlaksız teklifte bulunduğunu söyleyen Esra-Ceyda kardeşler, "Bize 20 bin TL karşılığında reklam aşkı olmayı teklif etti. 'Bu türkücü hangisiyle aşk yaşıyor? Esra mı, Ceyda mı?' diye reklam yapacaktı. Kabul etmedik" dediler.

TUĞBA KARACA (Manken)

Adını söylemek istemediği ünlü bir modacı, podyuma çıplak çıkmasını teklif etti. Tuğba Karaca bu teklifi kabul etmeyince kadrodan çıkarıldığını iddia etti.

NİLAY DORSA (Manken)

Polemikleri ve şaşırtıcı açıklamalarıyla gündeme gelen Nilay Dorsa'nın en büyük açıklaması, ahlaksız teklif aldığı yönünde yaptığı açıklama olmuştu. Dorsa, "Bir yönetmen film teklifi etti ve 'Seni başrolde oynatmak istiyorum, ancak benimle birlikte olmam lazım' dedi bana. Ben de gerekli cevabı verip onu kovdum" demişti.

ŞENAY AKAY (Manken)

Kendisini playboy sanan birisi "Gel benimle geceleri takıl, sevgilim gibi davran, karşılığında sana para vereyim" dedi. Para karşılığında bu reklam ilişkisi teklifini reddetti.

LERZAN MUTLU (Şarkıcı)

Ünlü bir iş adamının kendisine açık açık ahlaksız teklifte bulunduğu söyleyen şarkıcı Lerzan Mutlu, "Bana, 'Benimle bir gece birlikte olursan sana 200 bin dolar veririm" dedi. Tabii ki kabul etmedim" demişti.

MURAT DALKILIÇ (Şarkıcı)

Murat Dalkılıç, bir gece barda sahnedeyken garson kendisine bir peçete verdi. "Şarkı isteğidir" düşüncesiyle açtığı peçetede "Beş gece için 3 bin dolar, 10 gece için 5 bin dolar veririm. Çıkışta seni alırım" yazıyordu. Notu yazanı ararken 60 yaşlarında bir kadının kendisine gülümsediğini gördü. Hemen kağıdı garsonla geri gönderdi. Olay medyada günlerce konuşuldu.

FATİH ÜREK (Şarkıcı)

Her iki cinsten de teklifler aldığını itiraf edince, herkes şaşırdı. Fatih Ürek bu durumu şöyle açıkladı: "Bana 'Seni Seviyorum' mesajı atanlar da var, dudaklarıma yapışıp 'Ne olur biri gece benimle ol' diyenler de... Hatta bir adam yanıma gelip 'Sana aşağım, karşında heyecandan ölüyorum' bile demişti."

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin En Ahlaksız Teklifler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement