En Büyük Hint Düğünü Antalya'da Yapıldı - Son Dakika
Güncel

En Büyük Hint Düğünü Antalya'da Yapıldı

En Büyük Hint Düğünü Antalya\'da Yapıldı

Bu yıl 3.cüsü düzenlenecek International MICE & Wedding Forum Türkiye'nin destinasyon düğünü ve MICE pazarındaki payının artmasını sağlıyor.

21.04.2018 09:34  Güncelleme: 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen sene gerçekleşen Forum' un ardından Hintliler Antalya'da milyon dolarlık düğünler gerçekleştiriyor.

Dünyanın en büyük pırlanta tüccarlarından Ramesh Virani' nin oğlu Dhairya Virani ile turizmci Ayesha Mahtani, Antalya Rixos Premium Belek Otel'de düzenlenen görkemli bir düğünle dünya evine girdi. 17 Nisan'da başlayan ve yaklaşık 1.000 davetlinin olduğu şu ama kadar ülkemizde yapılan en büyük Hint düğünü 3 gün 3 gece sürdü. Düğün sahibi, pırlanta kralı olarak bilinen Ramesh Virani 2015 yılında Hindistan Başbakanı Shri Narendra Modi' nin Obama ile görüşmede giydiği elbiseyi hediye eden iş adamı olarak dünya basınında geniş yer almıştı. Hindistan sosyetesini bir araya getiren ihtişamlı düğün, sektörün dikkatini de Türkiye'ye çekti.

Düğünün ülkemizde gerçekleşmesini sağlayan Inventum Global Yönetici Ortağı Bünyat Özpak: ''Hindistan'dan ülkemize giderek artan bir talep var. Bizde sayıyı daha da arttırmak için bu sene 70 ülkeden 450' nin üzerinde acente ve bu acentelerle görüşmeye gelen, 150'nin üzerinde, otel, havayolu şirketi ve sektör tedarikçisi ve yöneticisinin de katılacağı IMWF (International MICE &Wedding Forum ) 'nin 3.cüsünü düzenleyeceğiz. IMWF bu sene 28 Mayıs- 1 Haziran tarihleri arasında Antalya Titanic Deluxe Golf Belek' de gerçekleşecek. Destinasyon düğün turizmi, toplantı, seminer, kongre ve etkinlik turizmi başlığı altında ülkemizi tanıtmak üzere, IMWF' in Türkiye turizmine ciddi bir katkı sağlayacağından eminiz'' dedi.

ŞİMDİYE KADAR YAPILAN EN BÜYÜK HİNT DÜĞÜNÜ

Dünyanın en büyük pırlanta tüccarlarından Ramesh Virani'nin oğlu Dhairya Virani ile turizimci Ayesha Mahtani' nin düğün organizasyonu gerçekleştiren Inventum Global Yönetici Ortağı Bünyat Özpak: ' Bu düğün; katılımcı sayısı açısından bugüne kadar ülkemizde yapılan en büyük düğün' dür. Bu sene 3.sünü gerçekleştireceğimiz IMWF (International MICE &Wedding Forum)'nin ülke turizmi ve ekonomisine sağladığı katkıların dönüşlerini alıyoruz. Bu yıl sadece Hindistan'dan yaklaşık 10 büyük düğüne daha ev sahipliği yapacağız. Düğün ve MICE sektöründeki payımızı arttırıyoruz daha da arttırmaya devam edeceğiz'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Büyük Hint Düğünü Antalya'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement