Şereflikoçhisar'da En Çok Kan Verene Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Yerel

Şereflikoçhisar'da En Çok Kan Verene Teşekkür Belgesi

Şereflikoçhisar\'da En Çok Kan Verene Teşekkür Belgesi

Türk Kızılayı Şereflikoçhisar Şubesi, en çok kan bağışında bulunan vatandaşa teşekkür belgesi verdi.

25.02.2014 09:30  Güncelleme: 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Şereflikoçhisar Şubesi en çok kan bağışında bulunan vatandaşa teşekkür belgesi verdi.

Türk Kızılayı tarafından ülke genelinde sürdürülen kan bağışı kampanyaları Şereflikoçhisar'da da belirli periyotlar içerisinde gerçekleşiyor. Türk Kızılayı Şereflikoçhisar Şubesi ilçede en fazla kan bağışında bulunan vatandaşa teşekkür belgesi verdi.

Türk Kızılayı Şereflikoçhisar Şubesi ikinci başkanı olan Mustafa Alıcı Şereflikoçhisar'da bu zamana kadar en fazla kan bağışında bulunan Murat Uzun'a Ankara Kan Bağışı Merkez Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi verildiğini belirtti.

Alıcı yaptığı konuşmasında kan bağışının önemine işaret ederek "Ülkemizde kan sürekli bir ihtiyaçtır Kızılay olarak ilçemizde kan bağışı programlarımızda çıtayı her zaman yükselterek faaliyetlerimizi sürdürüyoruz, tüm hemşerilerimizi bu duyarlı programda görmek istiyoruz" dedi.

2001 yılından bu yana her 3 ayda bir düzenli olarak kan bağışında bulunduğunu ifade eden Murat Uzun ise  "Kan bağışı sayesinde bir çok canın hayatta kalmasına olanak sağlamak mutluluk verici öte yandan, kan bağışı sağlık konusunda bir çok fayda sağlıyor, herkesi kan bağışında bulunmaya davet ediyorum, toplumumuz için ihtiyaç olan kan bağışının yanı sıra vatandaşlarımız organ bağışında da bulunmalı" dedi.

2001 yılından bu zamana kadar toplam 39 ünite kan veren Murat Uzun'a Türk Kızılayı Şereflikoçhisar Şubesi tarafından teşekkür belgesi verildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şereflikoçhisar'da En Çok Kan Verene Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement