'en Fazla Kadın Üyesi Olan Parti AK Parti' - Son Dakika
Politika

'en Fazla Kadın Üyesi Olan Parti AK Parti'

\'en Fazla Kadın Üyesi Olan Parti AK Parti\'

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, 2 milyon 100 bin kadın üyesiyle AK Parti'nin dünya rekoru kırdığını söyledi.

07.01.2012 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, 2 milyon 100 bin kadın üyesiyle AK Parti'nin dünya rekoru kırdığını söyledi.

AK Parti Denizli Kadın Kolları'nın kongresine AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit'in yanı sıra AK Parti milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak ile çok sayıda partili katıldı. Yaptığı konuşmada AK Parti'nin her defasında iktidara gelmesinde kadınların büyük katkısı olduğuna dikkat çeken Güldal Akşit, dünya tarihinde 2 milyon 100 bin kadın üye sayısıyla bir rekor kırdığına dikkat çekerek, tüm kadınlara siyasetteki katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kadınların

siyasetin temel taşı olduğunu belirten Akşit, "AK Parti'nin en önemli unsurlarından biri kadınlardır. Başka siyasi partilerin de kadın kolları üyeleri var ama bizim kadar aktif değiller. Bizim kadar fedakar değiller. Çünkü bizim kadınlarımız bu davaya yürekten inandı. Dünyanın hiçbir ülkesinde bir siyasi partiye bu kadar üye olan kadın sayısı yoktur. Birçok ülkeye bu rakamları verdiğimizde hayret ediyorlar. İşte başarının püf noktası bu davaya inanan kadınlarımızdır. Bugün Gençlik Kolları üye

sayısı 1 milyon 200 bine ulaştı. Kadınlarımız ve gençlerimizle ne kadar iftihar etsek azdır" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika 'en Fazla Kadın Üyesi Olan Parti AK Parti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement