En güzel günlerinde kabusu yaşadılar! Düğün konvoyunun önünü kesen 3 çocuk, kadının boynundaki altın kolyeyi çaldı - Son Dakika
3.Sayfa

En güzel günlerinde kabusu yaşadılar! Düğün konvoyunun önünü kesen 3 çocuk, kadının boynundaki altın kolyeyi çaldı

Diyarbakır'da düğün konvoyunun önünü kesen 18 yaşın altındaki 3 çocuk, kaşla göz arasında araçtaki kadının boynundan 15 bin liralık altın kolyeyi çalıp kaçtı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

31.03.2022 22:23  Güncelleme: 22:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağlar ilçesinde, 7 Mart'ta akşamı önü kesilen düğün konvoyunda, aracın içindeki D.Y.'nin boynundan 15 bin liralık altın kolye çekilerek çalındı. D.Y. ve konvoydakiler, kapkaççıların peşinden koşarken, şüpheliler de gözden kayboldu.

18 YAŞINDAN KÜÇÜK 3 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Bu anlar, KGYS kamerasına yansırken, şikayet üzerine inceleme başlatan polis, 10 saatlik görüntüden şüphelileri tespit etti. Haklarında 'kapkaç', 'yankesicilik' ve 'hırsızlık'tan çok sayıda suç kayıtları bulunan 18 yaşından küçük M.K., P.E. ve Ü.E., polis ekiplerince yakalandı. Şüpheliler, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Düğün konvoyunun önünü kesip araçtaki kadının boynundan altın kolyesini çaldılar
En güzel günlerinde kabusu yaşadılar! Düğün konvoyunun önünü kesen 3 çocuk, kadının boynundaki altın kolyeyi çaldı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa En güzel günlerinde kabusu yaşadılar! Düğün konvoyunun önünü kesen 3 çocuk, kadının boynundaki altın kolyeyi çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement