En hızlı Android telefonlar belli oldu: İşte ilk 10 model! - Son Dakika
Güncel

En hızlı Android telefonlar belli oldu: İşte ilk 10 model!

En hızlı Android telefonlar belli oldu: İşte ilk 10 model!

AnTuTu, haziran ayının en hızlı 10 Android telefonunu açıkladı. Peki geçtiğimiz ay, hangi telefon nasıl performans gösterdi?

02.07.2022 09:54  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akıllı telefon sektöründeki hareketlilik sürüyor. Son zamanlarda birbirinden farklı tasarıma sahip birçok model kullanıcıların beğenisine sunulurken, cihazları belirli standartlar altında test ederek kıyaslayan AnTuTu gibi platformlar da her ay yeni listeleriyle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Son olarak AnTuTu, haziran ayının en hızlı Android telefonlar listesini paylaştı.

Haziran ayının en hızlı Android telefonlar listesi

AnTuTu'nun haziran ayının en hızlı Android telefonlar listesine Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 damga vurdu. Bir süredir rakibi MediaTek Dimensity 9000'e büyük farkla üstünlük kuran yonga seti; bu ay da listedeki 10 modelin 8'inde karşımıza çıkmayı başardı.

En hızlı Android telefonlar belli oldu: İşte ilk 10 model!

AnTuTu'ya göre haziranın en hızlı Android amiral gemisi telefonu Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1'den güç alan Black Shark 5 Pro oldu. Toplamda 1 milyon 40 bin 111 puan alan modeli 1 milyon 31 bin 867 puanlı Nubia Red Magic 7 Pro takip etti.

Xiaomi, amiral gemileri ile rekora gidiyor!

Üçüncü sırada 1 milyon 16 bin 346 puanlı Lenovo Legion Y90 bulunuyor. İlk üç modeldeki gibi Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1'le gelen telefonun ardından yine aynı işlemciden güç alan 1 milyon 8 bin 842 puanlı iQOO 9 geliyor. Beşinci sırada da 1 milyon 5 bin 116 puanla aynı modelin Pro sürümü karşımıza çıkıyor.

Not: Liste sadece Çin pazarındaki modelleri baz alıyor. Küresel pazarları da kapsayan liste çok yakında açıklanacak.

İşte haziran ayının en hızlı 10 Android telefonu:

Black Shark 5 Pro – 1 milyon 40 bin 111 puan

Nubia Red Magic 7 Pro – 1 milyon 31 bin 867 puan

Lenovo Legion Y90 – 1 milyon 16 bin 346 puan

iQOO 9 – 1 milyon 8 bin 842 puan

iQOO 9 Pro – 1 milyon 5 bin 116 puan

vivo X80 – 996 bin 787 puan

OPPO Find X5 Pro – 990 bin 691 puan

vivo X80 Pro – 985 bin 460 puan

iQOO Neo6 – 976 bin 405 puan

Xiaomi 12 Pro – 976 bin 31 puan

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce açıklanan listelerde hangi telefon hangi sırada olmalıydı? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Güncel En hızlı Android telefonlar belli oldu: İşte ilk 10 model! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.


Advertisement