"En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası" 2014'te Maserati - Son Dakika
Güncel

"En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası" 2014'te Maserati

Maserati, Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin düzenlediği "ODD Satış ve İletişim Ödülleri, 2014 Gladyatörleri" kapsamında, 2014 yılının "En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası" seçildi.

08.01.2015 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya otomotiv sektöründe 100'üncü yılını kutlayan Maserati, 2014 yılında Türkiye'de lüks otomobil segmentinde dikkat çekici bir performans ortaya koyarak, satışlarını bir önceki yıla göre yüzde 107,5 yükseltmeyi başardı. ODD tarafından düzenlenen törende Maserati adına ödülü, Fer Mas Şirket Müdürü Sinan Saip Bel aldı

Maserati'nin başarılı performansıyla ilgili konuşan Fer Mas Şirket Müdürü Sinan Saip Bel, "Maserati, dünya genelinde spor otomobil kavramını lüks ve prestijle birleştirmeyi başarmış, sektörde 100 yılı geride bırakarak otomobil tutkunları için efsanevi bir geçmişe sahip çok değerli bir marka. Fer Mas olarak, 2005 yılından bu yana ülkemizde bu değerli markayı başarıyla temsil ediyor ve her yıl satışlarımızı istikrarlı bir şekilde artırıyoruz. Genel otomotiv pazarı içinde oldukça sınırlı bir paya sahip olan ve kıyasıya bir rekabetin yaşandığı lüks otomobil segmentinde satışlarını en çok arttıran marka olmaktan son derece mutluyuz. Bu başarıda, 2013 yılı sonunda pazara sunduğumuz, 4 kapılı lüks sedan modelimiz Ghibli'nin önemli bir rolü bulunuyor. 2014 yılında Maserati markasıyla toplamda 83 adet satış gerçekleştirirken, bu satışlarımızın 52 adedini Ghibli modeli oluşturdu" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası' 2014'te Maserati - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement