"En İyi Komedi Web Dizisi" - Son Dakika
Güncel

"En İyi Komedi Web Dizisi"

"En İyi Komedi Web Dizisi"

Los Angeles Web Series Festival'de "En İyi Komedi Web Dizisi" Seçilen Men e Men, 3.Sezonuyla Sebastiyan.com'da

12.01.2013 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2010 yılında yayına başlayan ve gördüğü yoğun ilgiyle Türkiye'nin en uzun süreli internet dizisi haline gelen Men e Men, yeni 3. sezonda birçok değişiklikle geçtiğimiz yıl olduğu gibi Sebastiyan.com'da!

Türkiye'nin ilk dijital dizisi Men e Men, 2010 yılı nisan ayında internet ve sosyal platformlar üzerinden seyirciyle buluştu. Murat Karakaş ve Genco Çağlar'ın rol aldığı dizi yoğun ilgi görerek, haftada 10 bini aşkın izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Geçtiğimiz yıl, Sebastiyan.com'da yayınlanmaya başlayan ve Türkiye'nin en uzun süreli internet dizisi unvanını da kazanan Men e Men, 2012 yılında web dizilerinin yarıştığı Los Angeles Web Series Festival ve New Media Film Festival'de ilk Türk yapımı olarak, dört ödüle layık görüldü.

İki kafadarın komik maceraları

Çalıştıkları mekândan ayrılan ve işsiz kalan iki kafadar, 3.sezonun ilk bölümlerinde iş sahibi olmak için akla hayale gelmeyen girişimlerde bulunuyor. İkili, içinden çıkılmaz talihsizlikler, parasızlığın getirdiği fenalıklar, karşı cinsle yaşanan sorunlar ve ev sahibi çilesiyle izleyicilerine eğlenceli anlar yaşatıyor. İnternet kullanıcıları tarafından yoğun ilgi gören dizi zaman zaman ünlü oyuncuları ve sosyal medyanın ünlü isimlerini de konuk ediyor.

Men e Men, http://www.menemen.tv ve www.sebastiyan.mynet.com adreslerinden izlenebiliyor.

Oyuncular Hakkında:

Murat Karakaş

1979 İstanbul doğumlu olan Karakaş Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldığı Tiyatro eğitimi sonrasında bir çok tiyatro ve reklam filminde rol aldı. Ayrıca bir Halkla İlişkiler şirketinde marka yöneticisi olarak görev yapmakta olan Murat Karakaş 2010 yılından bu yana Men E Men'in Murat karakterini başarıyla canlandırmaya devam ediyor.

Genco Çağlar

1979 yılında İstanbul'da doğdu. Akademi İstanbul Tiyatro bölümü, ardından da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Tiyatro bölümünde okudu. İstanbul Devlet Opera ve Balesi başta olmak üzere bir çok sahnede tiyatro oyununda ve müzikalde görev aldı. Bugüne kadar bir çok reklam filminde oynayan Çağlar'ın son dönemde oynadığı diziler; Pembe Patikler, Kampus, Arapsaçı, Ölümüne Sevdalar, Erkekler Ağlamaz; Sinema filmi ise Peri Tozudur. Genco Çağlar 2010 yılından bu yana Men E Men'in Genco karakterinin başarıyla canlandırmaya devam ediyor. Diğer güncel çalışmaları: Celal İle Ceren – 2013, Uzun Bir Gün - 2013

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'En İyi Komedi Web Dizisi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement