En İyi Turşuyu Anneler Yapacak - Son Dakika
Güncel

En İyi Turşuyu Anneler Yapacak

En İyi Turşuyu Anneler Yapacak

Gördes Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği tarafından hazırlanarak İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı’ndan destek almaya hak kazanan ’En İyi Turşuyu Anneler Kurar, Sonra Biz’ projesinin eğitim atölyesi Güneşli Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı.

16.11.2017 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gördes Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği tarafından hazırlanarak İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı'ndan destek almaya hak kazanan 'En İyi Turşuyu Anneler Kurar, Sonra Biz' projesinin eğitim atölyesi Güneşli Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı.

Güneşli Mahallesinde gerçekleştirilen atölyenin açılışına Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz, Belediye Başkanı ve Gördes Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Muhammet Akyol, Manisa İl Valilik Dernekler Müdürü Tekin Güzel, İlçe Tarım Müdürü Güngör Akyol, proje bölgesi mahalle muhtarları, dernek üyeleri, derneğin yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gördes Belediye Başkanı ve dernek başkanı Muhammet Akyol yaptığı açılış konuşmasında, "Derneğimiz İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı'dan destek almaya hak kazanan 'En İyi Turşuyu Anneler Kurar, Sonra Biz' projesiyle merkez dışındaki ilçelere örnek teşkil ederek, ülkemizdeki diğer yerel eylem grubu dernekleri arasında projesi desteklenen tek ilçe olmuştur. Bu başarı ve emeğin karşılığını almanın mutluluğu içindeyiz. Emeği geçen, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor Güneşli Mahallemizde açılışını yaptığımız eğitim atölyesinin ilçemize ve Güneşli Mahallemize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'dan diliyorum" dedi.

Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz da bu tür projeleri her zaman destekleyeceklerini belirterek, "İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı'dan destek almaya hak kazanan 'En İyi Turşuyu Anneler Kurar, Sonra Biz' projesinin hayata geçirilmesi ve açılan atölyenin bir çok aileye gelir sağlayacak olması bizleri sevindirdi. Kaymakamlık olarak ilçenin kalkınması yönünde hazırlanan her türlü projeye açık olacağız" diyerek açılışı yapılan atölyenin Gördes ilçesine ve Güneşli Mahallesine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek protokol tarafından atölye gezildi ve üretilen ilk turşular incelendi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel En İyi Turşuyu Anneler Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement