En İyi Yabancı Aşk Filmi Aynı Yıldızın Altında - Son Dakika
Güncel

En İyi Yabancı Aşk Filmi Aynı Yıldızın Altında

2014 yılında vizyona giren yabancı aşk filmleri ve romantik komediler, Türkiye'deki sinemaseverlerden büyük ilgi gördü.

30.12.2014 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 yılda yüzbinlerce çifti buluşturan Türkiye'nin ilk ve en büyük ilişki arama platformu Siberalem.com üyeleri, 2014'ün en sevilen yabancı aşk filmlerini seçti. Listenin ilk sırasında aşkın insana verdiği yaşama gücünü konu alan Aynı Yıldızın Altında var. Woody Allen'ın son filmi Sihirli Ay Işığı büyük şehirlerde çok sevildi. Siberalem'in kadın üyelerinin tercihi Sonsuz Aşk, hem kadınlardan hem de erkeklerden en çok oy alan film ise Adam Sandler ve Drew Barrymore'u buluşturan romantik komedi Karışık Aile oldu.

2014 yılında vizyona giren yabancı aşk filmleri ve romantik komediler, Türkiye'deki sinemaseverlerden büyük ilgi gördü. 14 yılda yüzbinlerce çifti buluşturan Türkiye'nin ilk ve en büyük ilişki arama platformu Siberalem.com üyeleri, 2014'ün en sevilen yabancı aşk filmlerini seçti. Siberalem çiftlerinin aşklarını pekiştiren filmler listesinin ilk sırasında aşkın insana verdiği yaşama gücünü konu alan Aynı Yıldızın Altında var. Woody Allen'ın son filmi Sihirli Ay Işığı özellikle büyük şehirlerde büyük ilgi gördü. Siberalem'in kadın üyelerinin en sevdiği film Sonsuz Aşk, erkek ve kadınlardan neredeyse eşit oy alan film ise Adam Sandler ve Drew Barrymore'u buluşturan romantik komedi Karışık Aile oldu.

Aynı Yıldızın Altında (The Fault In Our Stars)

Kanser hastası Hazel ile terapi sırasında tanıştığı ve bir bacağını kaybetmiş olan Gus'ın aşkını konu alan Aynı Yıldızın Altında, aşkın insana nasıl yaşama gücü verdiğini anlatan bir yapım. Güçlü hikayesi ve genç kadrosuyla dikkat çeken film, 2014'te Siberalem üyelerinin en sevdiği yabancı film oldu ve gişede de üst sıralarda yer aldı.

Sihirli Ay Işığı (Magic in the Moonlight)

Ünlü yönetmen ve oyuncu Woody Allen, son filmi Sihirli Ay Işığı'nda garip tesadüfler sonucu başlayan ilginç bir aşk öyküsünü ele alıyor. Colin Firth ve Emma Stone'un başrolleri paylaştığı film, özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde Siberalem üyelerinin en sevdiği yabancı aşk filmi oldu.

Karışık Aile (Blended)

Ünlü oyuncular Adam Sandler ve Drew Barrymore'u buluşturan Karışık Aile, 2014'ün romantik komedi dalında en sevilen filmlerinden biri oldu. Siberalem'in hem kadın hem de erkek üyelerinin çok sevdiği film, eşlerinden ayrılmış ve çocuklarıyla birlikte yaşayan Lauren ve Jim'in eğlenceli ilişkisini konu alıyor.

Sonsuz Aşk (Eternal Love)

Klasik zengin kız-fakir erkek hikayesini farklı bir bakış açısıyla işleyen film, iki gencin sınırları zorlayan ve güçlüklere meydan okuyan aşkını konu alıyor. Özellikle Siberalem'in kadın üyelerinin favorisi olan Sonsuz Aşk, 2014'ün en sevilen yabancı aşk filmleri listesinde de 4'üncü sırada.

Ya Aşksa (What If)

Harry Potter filmleriyle büyük ün kazanan genç oyuncu Daniel Radcliffe'ın başrolünde olduğu film, sinema eleştirmenlerinden büyük övgü aldı. Chantry ile Wallace'ın zamanla aşka dönüşen arkadaşlığını konu alan film, özellikle Siberalem'in genç üyelerinden büyük ilgi gördü.

Unutulmaz Aşk (The Best of Me)

20 yıl sonra yolları yeniden kesişen iki eski sevgilinin tutkulu aşkını konu alan film, Nicholas Sparks'ın çok satan aynı adlı romanından uyarlandı. Unutulmaz Aşk, Siberalem üyelerinin belirlediği 2014'ün En İyi Yabancı Aşk Filmleri listesinde 6'ncı sırada.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En İyi Yabancı Aşk Filmi Aynı Yıldızın Altında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement