En Sevilen "Sezen Aksu Şarkıları" Enka Sahnesine Konuk Oldu - Son Dakika
Güncel

En Sevilen "Sezen Aksu Şarkıları" Enka Sahnesine Konuk Oldu

29. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları 12 Temmuz akşamı, Bora Öztoprak ve Emre Kınay'ı sahnesine konuk etti.

13.07.2017 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkili konserde, en beğenilen Sezen Aksu şarkılarını seyircisiyle birlikte söyleyerek, keyifli bir performansa imza attı

Kültür sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat, 29. Yıl Açıkhava Buluşmaları kapsamında 12 Temmuz Çarşamba akşamı, Bora Öztoprak ve Emre Kınay'ı ağırladı. Yakın arkadaşlara özgü atışmalar ve neşeli tavırlar ile seyirciye keyifli bir akşam yaşatan ikili, sahnede en bilinen ve sevilen Sezen Aksu parçalarını yorumladı. Hadi Bakalım, Tanrı İstemezse, Her Şeyi Yak, Ah İstanbul gibi kült haline gelen şarkıların yanı sıra; Mor ve Ötesi –Bir Derdim var, Athena-Kendi Yolumda gibi parçaların da yer aldığı keyifli bir repertuvar ile seyirciyi selamlayan ikili, konserin finalinde Goran Bregoviç imzalı Kalaşnikof ile dinleyiciyi coşturdu.

Büyük usta Haldun Dormen ENKA Sahnesi'nde
29. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları, 17 Temmuz haftasında da tüm hızıyla devam edecek.
Büyük usta Haldun Dormen'in hem yazıp hem de başrolünde oynadığı Bir Zamanlar Gazinoda oyunu, 17 Temmuz Pazartesi akşamı seyircisiyle buluşacak. Oyun, vaktiyle herkesin gönlünde taht kuran fakat bir olay neticesinde yolları ayrılan iki eski komedyenin yeniden buluşmasını konu alacak.

2016 yılının sevilen filmlerinden Kaptan Fantastik/Captain Fantastic ise 18 Temmuz Salı akşamı ENKA perdesine yansıtılacak. 6 çocuğu ile beraber bir kabinde medeniyetten uzak bir hayat yaşamak amacında olan Ben Cash'in, karısının ölümüyle bozulan düzenini konu alan film, Açıkhava'da seyircisiyle buluşacak. İkinci dünya savaşı esnasında, ulusa moral verecek propaganda filmleri çeken İngiliz bir film ekibinin hikâyesini ele alan, 2016 yapımı Aşkın Çekimi/ Their Finest adlı film ise 19 Temmuz Çarşamba akşamı ENKA sahnesinde olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Sevilen 'Sezen Aksu Şarkıları' Enka Sahnesine Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement